Aquest diumenge 12 de desembre tindrà lloc una marxa lenta en contra de la variant d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge, 12 de desembre a les 9’30h, Salvem les Valls convoquem una mobilització contra el projecte d’autovia, continuació de l’eix Vic-Olot- Figueres (les mal anomenades “variants” d’Olot i Les Preses).

Ho fem, conjuntament amb Unió de Pagesos (que ens acompanyarà amb els seus tractors) i la Cooperativa Verntallat de la Vall d’en Bas.

L’acció consistirà en una caminada: sortirem del Polígon La Serra (la rotonda de Bracons, a La Vall d’en Bas), enfilarem la carretera de Les Preses i passejarem pels espais agrícoles afectats per la construcció d’aquesta inoportuna infraestructura.

Sobre el terreny, explicarem l’impacte que aquesta nova carretera tindria sobre els espais, fràgils ambientalment i valuosos a nivell agrari (són terres de conreu considerades de primera qualitat) i paisatgístic. Creiem fermament que els hem de conservar si volem combatre de forma seriosa la crisi ecològica i energètica, i al mateix temps garantir-nos la sobirania i la seguretat alimentària.

Així mateix, creiem que hi ha alternatives a la construcció de les “variants”, molt més respectuoses amb l’entorn i les necessitats de la població.

Imagen