Cornellà del Terri es prepara per la cursa de resistència amb BTT, amb les modalitats de 25hores BTT, 10hores BTT i 5hores BTT

Comparteix-ho amb els teus amics:

El divendres 11 i dissabte 12 de juliol s’organitza a Cornellà del Terri la cursa de resistència amb BTT, amb les modalitats de 25hores BTT, 10hores BTT i 5hores BTT. La sortida i la zona de boxes serà al camp de futbol de Cornellà del Terri.

00107072014

Organització:
Les 25hbtt (segona edició dies 11 i 12 de Juliol del 2014) ha nascut amb l’intenció d’oferir a tots/es els/les participants i acompanyants un molt bon cap de setmana d’esport, emocions, sacrifici i patiment (els que cadascú vulgui!), diversió, companyerisme i, sobretot i el que creiem primordial, per passar-s’ho molt be juntament amb la resta de participants i acompanyants, tots ells/elles tant amants del nostre esport com nosaltres mateixos. Això sense oblidar la part de repte personal que pot representar per molts/moltes participants, ja que suposa un gran esforç físic i mental.

Per obrir una mica més el ventall de participants, aquest any introduïm les curses de les 10HBTT i la de les 5HBTT.

Tot això enmig de la natura en un paratge immillorable, com és el poble de Cornellà del Terri i la Vall del Terri, concretament a la zona d’Ermadàs i Salamina. Es una carrera oberta a participants de tots els nivells, federats o no, en categories individual, per parelles, i equips de fins a 4 i de fins a 6 participants.
La cursa es durà a terme en un circuit tancat i delimitat, d’uns 6 km aproximadament, sense massa desnivell, molt divertit i segur per tothom. Una bona part dels km del recorregut son dintre del bosc, per el que limitem en gran mesura l’exposició constant al sol.

Disposarem de zona d’acampada, pàrquing, zona de transició, Village amb els col·laboradors i sponsors, bar-restaurant amb zona coberta per si plou durant les 25 hores (desitgem que no, tot i que no hi hauria problemes a nivell de circuit ni instal·lacions), WCs i dutxes d’obra,… i moltes altres comoditats faran que les hores en les que no estigueu pedalant, us recuperareu dels cansament acumulat! Tot els detalls a l’apartat “SERVEIS VARIS”.

Més informació:
619706130 / info@25hbtt.com

Comparteix-ho amb els teus amics: