CORREEEE!!!! Últimes places per als Tallers de Teatre solidaris de La Companyia Pic Pic

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’estan a punt d’esgotar les places disponibles dels tallers de teatre per col·laborar amb la Marató de TV3, que oferiran els Pic Pic aquest cap de setmana als Catòlics.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Y8CSwtz5gi4″ width=”560″ height=”315″]

La Companyia de teatre Pic Pic ha fet una crida a la ciutadania per crear somriures solidaris, realitzant tallers de teatre oberts a tothom, que permetin introduir-nos en el món del teatre i la improvisació. La resposta ha estat molt positiva i amb poc menys de dues setmanes s’han omplert gairebé tots els grups.

Els tallers, que es faran el 12 i 13 de desembre als Catòlics, tenen dos objectius molt clars: apropar el teatre als participants per passar una bona estona i alhora, amb les donacions voluntàries, contribuir en la recerca de la diabetis i la obesitat, les dues malalties que tracta la Marató d’enguany.

Tan sols queden places disponibles en dos grups:

Dissabte 12 de desembre de 10h a 11h – TALLER PER A NENS I NENES DE 6 A 10 ANYS
Diumenge 13 de desembre de 11h a 13h – TALLER PER ADULTS

La resta de grups ja estan tancats amb el nombre òptim de participants que la Companyia havia previst, per tal que es pugui treballar a gust i els exercicis teatrals resultin adequats a l’espai disponible.

Els Pic Pic demanaran als participants que es treguin la vergonya, que no pensin en si són massa grans o massa petits i que gaudeixin al màxim amb la màgia del teatre. Al final del taller tots els assistents rebran un obsequi i podran col·laborar deixant la voluntat en una guardiola gegant creada per l’ocasió, on tot el recaptat es destinarà íntegrament a la

Marató de TV3. A més a més, cada taller comptarà amb una mitja part amb refrigeri de productes de la terra, a base de donacions de productors i artesans de la comarca que també s’han afegit solidariament per la causa. Cal recordar que per aquests tallers que han preparat no fa falta tenir experiència prèvia.

INSCRIPCIONS:

www.lacompanyiapicpic.cat o al 680 71 79 01

RELACIONAT:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fUTcj6O6ewo” width=”560″ height=”315″]