Creu Roja Garrotxa inicia la Recollida de Joguina Nova per a famílies que passen per una situació de vulnerabilitat social i econòmica

Comparteix-ho amb els teus amics:

Creu Roja Garrotxa inicia la Recollida de Joguina Nova

Des de l’1 de desembre fins al 31 de desembre tota persona que vulgui pot col·laborar en la Campanya de Joguina Educativa que promou l’entitat. Ja des de fa anys la Creu Roja demana la col·laboració d’empreses, comerços i ciutadania per fer efectiu el repartiment de joguines a més d’un centenar d’infants de la comarca.

L’any passat una cinquantena de famílies que passen per una situació de vulnerabilitat social i econòmica van poder acollir-se a la campanya i obtenir joguines noves pels seus fills i filles. Es demana joguina educativa, cooperativa, no bèl·lica i no sexista que vingui dins el seu embalatge original. L’objectiu principal de la recollida és potenciar el joc familiar, ja que és a través del joc on podem establir connexions més fortes i enriquidores amb els infants. La importància en què sigui una joguina nova rau en què l’entitat no pot garantir la higiene ni origen de la joguina un cop oberta; com tampoc pot garantir la seva Certificació Europea; a més, Creu Roja Joventut no considera que hi hagin d’haver infants de primera i segona categoria.

Aquest any i com a novetat, els alumnes de l’Intinerari Formatiu Específic d’Integra col·laboren amb la Campanya dins el seu itinerari formatiu, fent el marxandatge, recollida i selecció final Els punt de recollida de joguina nova és en la seu de Creu Roja a Olot, al Carrer Hondures 3 baixos.