Creu Roja Joventut garanteix a més de 2.700 infants de famílies amb dificultats econòmiques la nit de reis

Comparteix-ho amb els teus amics:

La iniciativa s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’ que vol sensibilitzar sobre el valor educatiu, de creixement i de desenvolupament de la infància que tenen les joguines

La Creu Roja Joventut ha posat fi a la 26a Campanya de recollida de joguines “Els Seus Drets en Joc” a les comarques gironines.

El repartiment de les joguines recollides entre les famílies amb més dificultats, que tot i la dificultat en el tram final per aconseguir joguina nova, s’ha pogut completar amb èxit, i ha permès arribar als 2.767 infants de les comarques gironines.

La implicació d’un equip de 120 persones voluntàries, la col•laboració de 69 empreses i la participació de la ciutadania sigui a través de les donacions de joguines (directament o mitjançant una donació econòmica amb aquesta finalitat), cedint espais per a la recollida o bé organitzant concerts on l’entrada era una joguina.

En aquesta campanya, hi ha participat 15 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que donen cobertura als més de 200 municipis de les comarques de Girona.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’ que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Amb aquesta iniciativa vol sensibilitzar la població sobre el valor educatiu de les joguines i la seva importància com a eina per al creixement dels infants i per al desenvolupament de les seves capacitats i habilitats.