Creu Roja recollirà material escolar en supermercats d’Olot, Figueres i Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

La campanya es durà a terme als establiments Carrefour de les localitats d’Olot (dies 3 i 4), a Girona i Figures (Nou Centre) els dies 4 i 5 de setembre.

TornadaEscola-20140906

La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja desenvolupen la setena edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, una iniciativa que tindrà lloc els propers dies 3, 4 i 5 de setembre arreu de l’Estat, amb què les dues entitats recolliran material escolar per a famílies amb nens i nenes en edat escolar que estiguin travessant per dificultats econòmiques.

Aquesta iniciativa es durà a terme en 24 supermercats i hipermercats de Catalunya i 171 de tot l’Estat amb l’objectiu de reduir l’impacte que suposa l’adquisició de material escolar a l’inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.

En el cas de la demarcació de Girona, la campanya es durà a terme als establiments Carrefour de les localitats d’Olot (dies 3 i 4), a Girona i Figures (Nou Centre) els dies 4 i 5 de setembre. En tots aquests establiments, s’instal·larà una taula atesa per voluntariat de la Creu Roja que recollirà material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc) que doni la ciutadania.

Enguany, el compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, amb els quals s’espera donar cobertura a 6.000 infants en situació d’emergència social de tot l’Estat. A aquesta aportació, s’hi sumarà la quantitat lliurada per la ciutadania, amb la qual cosa s’espera repartir el material escolar entre més de 25.000 nens i nenes en risc d’exclusió.

En la passada edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, la Fundació Solidaritat Carrefour, amb la seva pròpia aportació i la de la ciutadania, va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 492.015 euros arreu de l’Estat i 2.208,70 euros a Girona. Seran una trentena de voluntaris i voluntàries de les comarques de Girona i un centenar a tot Catalunya els que atendran les persones que s’acostin a les taules instal·lades als centres de Carrefour que participen en aquesta iniciativa solidària i recolliran el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que donin.