Crida urgent de la Fundació Nzuri Daima de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fundació Nzuri Daima, ubicada a Sant Joan les Fonts, es vol fer càrrec per una vintena de nens i nenes d’entre 6 i 18 anys de la ciutat d’Entebbe (Uganda), que a finals d’aquest passat mes de desembre han deixat de rebre les ajudes que els garantien l’accés a l’escola, habitatge i manutenció. Per això ha engegat una
crida urgent per aconseguir els padrins necessaris.

[youtube]http://youtu.be/suTijEhGufU[/youtube]

La situació econòmica i social actual ha fet que de cop i volta, s’hagin aturat les ajudes pertanyents al sistema d’apadrinament d’una associació espanyola, a aquests 22 nens i nenes, al final del curs escolar (que a Uganda acaba al mes de desembre). Ara Nzuri Daima es vol fer càrrec d’aquests nens per no deixar-los desemparats. Això fa que sigui urgent aconseguir nous apadrinaments, per garantir-los el present però també el futur.

En cas de no poder-los garantir aquesta ajuda, els infants perdràn l’oportunitat de seguir vivint en un entorn estructurat i hauran de retornar als seus poblats d’origen, en entorns de risc, i vulneracions dels seus drets essencials. El programa que la Fundació du a terme a Uganda es basa en proporcionar als infants tres àpats al dia, atenció mèdica, roba, llibres, material escolar, material d’higiene personal, llençols, matalassos, les matrícules i els drets d’estudi, i la possibilitat d’accedir a l’estudi musical i a la pràctica esportiva com a part d’un creixement sa i integral. Actualment, el projecte té 52 nens i nenes apadrinats d’entre 6 i 18 anys, que es poden beneficiar d’aquestes ajudes, i compta amb 7 voluntaris locals que el gestionen. L’objectiu, segons els impulsors, és “fomentar els estudis per tal d’aconseguir una generació que trenqui el cercle de la pobresa del seu poblat i siguin els constructors d’un futur millor per al seu país”.

La Fundació Nzuri Daima, compta amb diverses modalitats d’apadrinament, des d’una quota de 50 euros mensuals pels apadrinaments integrals, fins als apadrinaments compartits en què cada persona aporta segons les seves possibilitats. Les persones interessades a contribuir-hi, cal que es posin en contacte amb la Fundació al correu info@nzuri-daima.org o al telèfon 680 39 16 06.

Nzuri Daima és una organització que des de l’any 1999 realitza projectes de cooperació i voluntariat arreu del món, en països com Uganda, Tanzània, o Índia, Perú, Equador, entre molts altres. Entre els seus projectes destaquen els destinats als infants, a les dones i a les persones grans. A més, du a terme tasques de sensibilització i conscienciació a nivell de l’Estat espanyol.

Més informació:
680 39 16 06
info@nzuri-daima.org
www.nzuri-daima.org