Crònica de hoquei: Nacional Catalana. HC Alpicat / CPH Olot B-Sensible (5 – 4)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Excel·lent partit de la 1a Nacional a terres lleidatanes

Tot i afrontar l’encontre amb les baixes destacades d’Enric Ballart, Eloi Barret i Albert Verdaguer, els nois del primer equip han fet un gran partit contra l’actual líder, l’Alpicat.

El cinc inicial estava format per Adrià Piera (el Mite), Gerard Vilardebó (el Guerrer), Ferran Sacrest (el Velocista), Lluc Jimenez (the Bull power), i a la porteria Gil (el Gran).

El joc ha començat tranquil, pausat i ben ordenat. Passat el tanteig inicial, que ha servit per adaptar-se a la difícil pista de parquet, el joc ha esdevingut més contundent. Pocs minuts abans de començar l’Adrià ha protagonitzat una escapada en solitari que ha acabat en gol (0-1). L’Alpicat ha reaccionat i aprofitant un garbuix a la porteria també ha anotat (1-1). El joc ha esdevingut dur i el col·legiat a tret blava als locals deixant-los amb 3 jugadors a pista. Aprofitant aquest avantatge l’Adrià ha tornat a marcar (1-2), i a cinc minuts perquè finalitzés la primera part altre cop el “capi” Piera en jugada de rotació circular ha tornat a marcar un magnífic gol (1-3).

hoquei olot

A la represa de la segona part el joc ha continuat molt igualat. Els alpicatins no s’esperaven un rival tan ben centrat. La temprança dels olotins feia que l’Alpicat comencés a posar-se nerviós. I és que la consigna de l’entrenador era ben clara “tranquil·litat, espais oberts, possessió de bola”. Una targeta blava ha estat per en Gerard Vilardebó i quaranta segons després una altra blava per l’Alpicat i és que el joc començava a “sortir de mare”. L’encarregat de llançar la falta ha estat en Marc Moya, el qual, letal com un samurai, a llançat un dels seus “xuts torpede” que quasi perfora la xarxa (3-4). Encara quedava molt de joc i l’Aplicat també ha anotat (4-4). A la pista, el joc ha esdevingut amb força contacte i en una ocasió el tècnic Gerard Pujol també fart de veure les faltes que es cometien i que el col·legiat no xiulava ha alçat els braços enlaire i ha exclamat amb to desesperat: “ arbit!!… hi ha peus, hi ha falta, hi ha de tot”.
I és que com sempre els últims minuts han estat d’infart, inclús amb un intent de mantenir l’empat l’entrenador ha fet sortir en Gil de la porteria per fer entrar un cinquè jugador a pista, però ja no s’ha pogut impedir que l’Alpicat s’endugués la victòria.

Felicitar als jugadors olotins i el seu tècnic pel gran partit que han fet contra el líder aconseguint anar per davant al marcador durant el 95% de temps que ha durat el joc.

Han jugat: Gil Danés (p), Bernat Grauvilardell (p), Adrià Piera (3), Gerard Vilardebó, Tomàs Marcé, Lluc Jimenez, Ferran Sacrest, Marc Moya (1)
Entrenador: Gerard Pujol