Crònica de la XIV Marxa Santjoanenca

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat divendres 19 d’abril va tenir lloc a Sant Joan les Fonts la XIV Marxa Santjoanenca on varen participar més de 120 persones.

Des de l’organització ens fan arribar la crònica de la jornada: “Molt abans de les 7 del matí arriba gent a les instal·lacions del Club per fer la inscripció de la marxa, tenen ganes de posar-se a caminar aviat. Alguns participants venen acompanyats de les seves mascotes canines que també faran tot el recorregut i amb deferència a ells l’organització opta per anul·lar el llançament del coet de sortida i donar l’avís de viva veu. S’apleguen més de 120 caminadors i corredors. Aquesta es de les poques marxes en que es dona l’opció al corredors de convalidar el tiquet de l’esmorzar, en aquesta ocasió es feia a l’església de Sant Martí de Toralles, per un entrepà a l’arribada al bar del Club. Després de tenir una primera previsió de temps de llevant, canvia uns dies abans per temps estable i ens trobem amb un dia ennuvolat i una mica d’aire, agradable per caminar.

Els participants gaudeixen del bonic paisatge de l’Alta Garrotxa amb corriols a la vora de la riera de Castellar i també un camí costerut per arribar a Toralles i recuperar forces amb un abundós esmorzar calent o fred segons els gustos.

Es continua el camí amb baixada cap a la masia de Can Planes, tornem a pujar per un caminet que ens porta al petit pobla de Castellar de la Muntanya, aquí tenim un control de pas i aprofitem per veure una mica i menjar taronges, ara podrem afrontar l’últim tram molt planer i de baixada fins a l’arribada. Una modificació d’última hora ,al no poder contactar amb un dels propietaris, va fer que tinguéssim que allargar el recorregut 1 km més i arribar als 21 km. totals.

Es rebent molts elogis per l’impecable marcatge del recorregut, els caminadors menys experimentats arriben al final passades les dues de la tarda i patint l’excessiu llarg de l’itinerari.”

250419 XIV Marxa Santjoanenca

Comparteix-ho amb els teus amics: