Crònica final de temporada Club Poliesportiu Santjoanenc

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquestes últimes setmanes de temporada per a la secció, han estat plenes d’activitats. Seguint un ordre cronològic:

El 27 d’agost es va disputar el Critèrium Provincial de Girona a la piscina de La Jonquera. Es varen aconseguir una desena de medalles, l’esforç individual dels nedadors ha donat resultats.

El mateix dia 27 d’agost, dos integrants de la secció, Eduard Vergés i Miquel Batlle varen prendre part de la 8a Travessa de l’Escala, on hi varen participar més de 500 nedadors en les seves diferents modalitats:

-2200 metres: 108è, Miquel Batlle Dilmé amb un temps de 37 minuts i 39 segons.
-600 metres: 41è, Eduard Vergés Planagumà amb un temps de 16 minuts i 35 segons.

El dia 28 d’agost es va disputar a les aigües del Riu Fluvià, la 63ena edició de la travessia Tossols-Basil. La travessia de 600 metres i amb un centenar de participants, hi va participar el nedador Eduard Vergés Planagumà aconseguint un temps de 16 minuts i 59 segons, quedant campió de la seva categoria! Enhorabona Eduard!
També volem felicitar a Roger Coma, exnedador del club, per haver aconseguit el rècord absolut de la prova que datava de l’any 1989 i estava en possessió de David Meca.

El dissabte 3 de setembre es varen iniciar les activitats de cloenda de la temporada. La primera va ser un esmorzar i un seguit d’activitats a la piscina. Es va fer la foto oficial de la secció, i activitats tradicionals com el llançament de melons, síndries i llaunes a l’aigua, una exhibició de natació i una competició de pares.

El dissabte dia 17 de setembre es varen completar les activitats de cloenda de temporada. Durant el dia un total de 17 nedadors varen gaudir d’una excursió al parc aquàtic de Lloret de Mar, Water World on es van aprofitar de les poques cues que hi ha en aquestes dates.

A la nit, a l’espai de la Rectoria, els nedadors i participants varen realitzar el sopar de germanor i d’entrega de premis. Entre nedadors i familiars, el sopar hi participaren un total de trenta-sis persones.

cloenda-natacio