Vídeo: CRÒNICA GARROTXA R.C. CONTRA OSONA R.C.

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte es va jugar al camp de les pistes d’atletisme de Sant Roc, el partit corresponent a la vuitena jornada de tercera catalana de rugby, entre el Garrotxa R.C. i l’Osona R.C.

Primer partit del 2014 a casa, contra un vell conegut. Els teixons es presentaven al partit amb la intenció de continuar amb la bona trajectòria d’aquesta temporada i seguint amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens de categoria.

[youtube]http://youtu.be/zpwgJ64Motk[/youtube]

De bon començament, la pluja i el fang van condicionar l’encontra. Amb aquestes condicions, els errors en les transmissions a la mà van ser un constant per part dels dos equips. El XV garrotxí va saber treure’n profit d’aquestes circumstàncies i va començar a jugar per davantera. En una mele a prop de la zona de marca visitant, la davantera garrotxina va aconseguir fer recular la mele osonenca i Ivan Espinar va aconseguir els primers punts del partit. La reacció vigatana no es va fer esperar: en una llarga jugada d’atac, els crancs de Vic van aconseguir un cop de càstig que posteriorment va significar el 7 a 3 en el marcador. A partit d’aquest moment, els teixons es van fer amb el control del partit: la mele garrotxina era clarament superior, una gran línia de defensa frustrava els atacs de l’equip de la plana i en atac, el joc local va passar a ser molt pràctic i efectiu. En aquest instant van arribar dos assajos pels garrotxins: després d’una excel·lent mele, Jordi Pallàs agafà l’oval i el plantà a la zona de marca. Uns minuts després, el mateix Jordi Pallàs va trencar la línia de defensa visitant i va habilitar a Pol Pulido per anotar el tercer assaig. El resultat a la primera part: un favorable 21 a 3.

IF

La segona part va seguir la mateixa dinàmica: domini local malgrat les adverses condicions. La mele garrotxina continuava manant i els errors en les transmissions pràcticament van desaparèixer. En dues jugades molt similars i pràcticament consecutives, Fran Ureña va anotar dos assajos escapolint-se de tots els rival que van intentar a aturar-lo. Cap a les acaballes del partit, el XV vigatà, després de topar constantment contra la defensa dels teixons, van aconseguir el seu assaig.

Resultat final: 35 a 8, la setena victòria de la temprada. En un partit molt ben jugat pel Garrotxa R.C. que es va saber adaptar a les difícils condicions meteorològiques i va superar a un sempre complicat rival.

El proper partit serà aquest dissabte davant dels carboners de Terrassa, l’únic equip que ha aconseguit guanyar el teixons. A més, els teixons es podrien proclamar líders matemàticament del seu grup si aconsegueixen guanyar l’encontre.