Crònica Hoquei Olot: Nacional Catalana. CP Maquefa / CPH Olot B-Sensible ( 3 – 6 )

Comparteix-ho amb els teus amics:

Afrontàvem aquest desplaçament a Masquefa amb l’absència d’ en Miquel Ràfols i amb el retorn d’en Lluc Jiménez, i el Masquefa amb alguns jugadors nous i entrenador nou també respecte l’any passat.

Foto Ncat a Masquefa

En Gerard Pujol va optar aquesta setmana per Verdaguer, Piera, Barret, Ballart i Marcé en el 5 inicial. I les coses no podien començar millor perquè en el primer contraatac olotí l’Eloi Barret a l’ arribar a l’àrea xuta i marca el seu primer gol. Però era el Masquefa qui tenia més possessió de la bola, l’Olot intentava arribar al contraatac. El Masquefa no tenia ocasions molt clares però si aconseguia posicions de xut que l’Albert Verdaguer aturava fins que en el minut 8 vam passar del possible 0 a 2 al 1 a 1 en una jugada que l’ Adri va estar a punt de marcar, i en el contraatac següent el Masquefa al arribar a l’escaire de l’àrea xuta i marca. Poc després una jugada de mala sort pels olotins un centre del Masquefa va tocar un jugador de l’Olot i la bola va entrar dins la porteria. En aquesta primera part l’Olot va tenir un parell d’ocasions bones, una d’ en Ferran i una de l’ Adri que van topar amb el porter i el Masquefa també un parell, un xut al pal i un altre que va aturar l’Albert.

En la segona meitat l’Olot va pujar la intensitat i el joc va ser més ràpid. En el minut 5 l’Eloi tornava a marcar d’un xut arrossegat. Poc després en Ferran anotava de penal i el Masquefa de falta directa, 3 a 3. Durant tota aquesta segona part l’esforç dels olotins per endur-se el partit va ser molt gran, i tenien clar com havia de ser: segurs a la porteria, més forts en defensa i més perillosos al davant. I d’aquesta manera van arribar els altres gols, un d’un remat de primeres de l’ Adri després d’una bona jugada de l’Eloi, un altre d’un gran contraatac d’en Ferran que no va dubtar en lluitar per una bola dividida fins que se la va endur i va marcar, i per acabar, el sisè de l’Olot de l’ Adri de falta directa.

En resum gran partit dels nostres jugadors, sobretot en la segona part, en la que tots els jugadors es van buidar a la pista entregant-se a fons i també molt bona feina d’en Gerard Pujol a la banqueta ja que entre tots van remuntar el partit aconseguint la segona victòria. Potser en algun moment hagués anat bé una mica més de possessió de la bola quan es va per davant en el marcador per no tenir tant desgast físic.
La setmana vinent ens visitarà el Capellades, que per segona setmana és l’actual líder de la categoria.

Han jugat: Albert Verdaguer(p), Adrià Piera(c) (2), Eloi Barret (2), Gerard Vilardebó, Enric Ballart, Tomàs Marcé, Ferran Sacrest (2), Lluc Jiménez i Gil Danés (p).
Entrenador: Gerard Pujol.