Crònica Nacional Catalana: C.E. Noia “B” / C. Hoquei Olot (5-6)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Crònica Nacional Catalana: C.E. Noia “B” / C. Hoquei Olot (5-6)

Primer partit de la nova temporada 19/20 a la pista sempre difícil del Noia a Sant Sadurní. També ha estat el debut del nou tècnic Jordi Costa i dels dos nous jugadors, Guillem Raurell a la porteria i d’en Maties Reixach com a membre definitiu de la plantilla de Nacional Catalana. Mencionar que en Joan Mangas és el nou capità de l’equip i que el porter Pau Flores està fora de viatge.

Bé, el partit ha estat molt disputat i igualat com indica el marcador, amb alts i baixos per part de cada equip, amb alternances en el marcador amb molt de ritme i amb moltes ocasions de gol per part dels dos conjunts. Ha estat un partit molt vibrant per a l’espectador que l’ha pogut seguir per la Xarxa Televisió en el qual hi ha hagut ni més ni menys que onze gols, dos d’ells en els darrers segons de cada part. En el darrer segon de la primera part pel conjunt del Penedès que significava l’empat a dos i en l’últim segon de partit per part olotina obra d’en Tomàs Marcé fent el gol de la victòria a porteria buida, ja que el Noia jugava amb cinc jugadors. Prèviament havien anotat per part de l’Olot en Nil Rodríguez per partida doble, en Marc Prat, en Lluc Jiménez i en Ferran Sacrest.

La propera setmana juguem a casa contra el Cerdanyola i també serà el diumenge a les 16:05 ja que la Xarxa tornarà a retransmetre el partit en directe. Us esperem al pavelló per ajudar l’equip a aconseguir la primera victòria a casa.

Han jugat: Guillem Raurell (p), Aniol Capdevila (ps), Joan Mangas (c), Tomàs Marcé (1), Lluc Jiménez (1), Roger Saldrigues, Nil Rodríguez (2) , Ferran Sacrest (1) , Marc Prat (1) i Maties Reixach.

Entrenador:
Jordi Costa.