Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / C. H. Caldes (7-0)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Feia partits que es mostraven molts bons moments de joc, però no tot el partit. Avui el nivell s’ha mantingut tota l’estona i d’aquí el resultat, és d’aquells dies que tot surt de cara. Ja tocava.

El partit s’ha posat de cara, ja que en poc més de sis minuts es guanyava 2-0 amb gols de Marc Prat a passada de Joan Mangas i el segon de Ferran Sacrest de falta directa. Aquesta primera part, però ha estat molt igualada, amb una molt bona defensa olotina, amb bones aturades d’en Guillem i ràpids contraatacs que posaven en perill la porteria visitant. Els de Caldes han disposat d’un penal a favor que a aturat molt bé en Guillem.

La segona part ha tingut un clar color olotí, que ha vist el 3-0 amb el gol d’en Nil al rematar una passada d’en Mangas. Això ha donat molta tranquil·litat, tot i això els visitants han disposat d’un altre penal a favor que ha tornat a aturar en Guillem. Tot seguit quart gol olotí després d’una jugada personal d’en Ferran Sacrest que ha deixat el partit pràcticament sentenciat.

Cada vegada amb més confiança s’ha aconseguit el 5-0 obra de Marc Prat i poc després el mateix Marc aconseguia el 6-0 i el tercer seu, a porteria buida, després que el Caldes proves a la desesperada de jugar sense porter. D’aquí al final moltes ocasions olotines i a poc pel final Lluc aconseguia el 7-0 després també d’una bona jugada personal.

Aquest resultat a part de donar molta confiança ens col·loca al cinquè lloc i a un sol punt del quart lloc que dóna la permanència assegurada. Ara la setmana que ve, novament a casa, davant de l’intractable Capellades que compta tots els seus partits en victòries excepte l’empat que van aconseguir els olotins a la seva pista.
Us hi esperem a tots,

Han jugat: Guillem Raurell(p), Pau Flores(p), Tomàs Marcé, Lluc Jiménez (1), Nil Rodríguez (1), Joan Mangas (C), Maties Reixach, Ferran Sacrest (2), Marc Prat (3) i Enric Tremoleda. Entrenador: Jordi Costa.

Info: C. Hoquei Olot