Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / C. H. Ripollet (5-2)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Partit que el tècnic Miquel Ràfols i la plantilla s’han pres molt seriosament perquè hi havia en joc tres punts vitals per seguir a la part alta del grup A i recuperar la segona posició quan manquen tres partits per acabar aquesta primera fase.

En el terreny esportiu destacar que l’equip olotí ha merescut la victòria, ja que ha dominat més i ha disposat de les millors ocasions de gol. Els jugadors han estat a un bon nivell, defensivament més sòlids que en altres partits i en certs moments del partit s’han tingut les idees molt clares per evitar errors pel bé de l’equip. Així el primer gol del partit ha estat matiner, obra d’en Marc Prat. El segon d’en Tomàs Marcé i el tercer d’en Nil Rodríguez. Tot i el 3 a 0, el Ripollet no ha abaixat els braços i pocs minuts abans del descans feia el 3 a 1 de penal i es tornava a posar dins del partit. La segona meitat ha variat una miqueta, ja que els dos gols olotins han arribat de penals transformats per en Lluc Jiménez i el Ripollet ha pressionat en algunes fases més amunt i això ha propiciat que l’Olot tingués més oportunitats de contraatac i hauria pogut ampliar el marcador si hagués tingut una mica més d’encert de cara a porteria. L’ordre dels gols ha estat 4 a 1, 4 a 2 i 5 a 2.

En definitiva, una victòria que és molt important després d’haver perdut els dos últims partits i que fa que tinguem molt a prop la classificació matemàtica per estar entre els quatre primers del grup A. Intentarem aconseguir-ho el proper cap de setmana en funció de com vagin tots els resultats, però el primer que hem de fer és intentar guanyar el nostre partit. Juguem divendres al vespre a Reus a tres quarts de deu contra el Reus Ploms.