Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / C.P. Congrés (3-3)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Bona entrada de públic al pavelló olotí per presenciar el segon partit a casa, de l’equip dirigit per en Jordi Costa, que ens va oferir un final apassionant.

Les coses no van començar bé pel conjunt olotí, ja que al cap de cinc minuts ja perdia per 0 a 2. Això va condicionar molt el partit per part dels olotins perquè durant molts minuts van jugar amb el marcador en contra i amb la sensació que un tercer gol visitant seria letal. En aquesta primera part l’Olot, tot i tenir molta més possessió, no va poder superar la bona i rocosa defensa del Congrés, equip líder de la Categoria del Grup B.

En la segona meitat les coses van anar millor pels olotins, l’equip va seguir treballant moltíssim i va pujar una mica més la intensitat, va continuar picant pedra i així va arribar el primer gol, fruit d’una bona combinació entre en Marc Prat i en Nil Rodríguez. Aquest gol va esperonar els olotins i el públic assistent i poc després era en Roger Saladrigues que feia l’empat a dos. A partir d’aquí van venir uns minuts finals apassionants, molt intensos, en els quals els dos equips anaven per la victòria. Primer va ser el congrés que va fer el 2 a 3 i quatre minuts més tard l’olotí Tomàs Marcé empatava a tres quan quedaven dos minuts i mig per acabar el matx.

Sumem un punt molt treballat que deixa un bon regust de boca per la manera que es va aconseguir. La propera setmana juguem a la pista del Sentmenat el diumenge a les dotze del migdia, tant de bo puguem seguir sumant.

Han jugat: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c), Marc Prat, Tomàs Marcé (1), Lluc Jiménez, Roger Saladrigues (1), Nil Rodríguez (1), Ferran Sacrest i Maties Reixach.

Entrenador: Jordi Costa.