Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / Capellades H.C. (2-3)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Segon partit del Play-Off per determinar les posicions del cinquè al vuitè jugat el divendres al vespre al pavelló olotí.

El conjunt olotí amb les baixes d’en lluc Jiménez, en Tomàs Marcé i en Ferran Sacrest. A la porteria va jugar el porter Blas Taramasso que va fer un bon partit.

L’equip olotí estava obligat a guanyar si volia forçar el tercer partit per poder optar a la cinquena posició de la classificació i amb aquesta intenció van sortir els jugadors d’en Miquel Ràfols. Tot i que no hi va haver la tensió dels partits de les rondes anteriors, el matx va tenir un bon ritme i va ser de bon veure per les ocasions que es van generar. En la primera meitat el conjunt olotí va avançar-se en el marcador gràcies a un gol del capità Adrià Piera i ja en la segona part en Nil Rodríguez feia el 2 a 0. Però el Capellades va igualar el resultat amb dos gols amb pocs moments i amb aquest resultat es va arribar al final del partit, cosa que va implicar disputar una pròrroga de cinc minuts en la qual no hi va haver gols i per tant es va haver-hi d’arribar a llençar cinc faltes directes per cada equip. Pels olotins només va transformar la falta directa en Joan Mangas i el Capellades va anotar dos gols aconseguint la victòria.

Després d’aquesta derrota quedarà lluitar per la setena o vuitena plaça contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Noia i el Geieg que està empatada a u.

Info: Hoquei Olot