Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / F.C. Barcelona “C” (1-4)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / F.C. Barcelona “C” (1-4)

Després d’ una setmana difícil al Club, per la mort d’ un del seus fundadors, que també havia estat entrenador, delegat i en l’ actualitat directiu, en Josep Jou, hi havia moltes ganes d’ aconseguir la victòria davant del Barça. Prova d’ això també va ser la millor entrada de públic de la temporada, però no va poder ser.

I no va poder ser perquè el Barça va ser lleugerament superior i perquè va saber aprofitar molt bé tot el que el partit li anava oferint, ja sigui a pilota aturada o amb una bona efectivitat de cara a porteria. Per la seva banda el conjunt olotí, amb moltes ganes, però amb dificultats per transformar les ocasions de gol de què anava disposant, ja que entre el penal no anotat, els pals i el porter rival només va poder anotar un gol en una jugada individual d’ en Ferran Sacrest en els darrers minuts del partit. Segurament el resultat va ser una mina excessiu però és el que és.

Bé, queden molts punts en joc d’ aquesta segona fase, i amb la majoria d’ equips la distància no és gran. Seguirem treballant per retallar-la i donar alegries a tota la gent que ahir va omplir la grada dreta del pavelló olotí. En Josep Jou hauria estat molt content de veure-ho però sobretot molt més ho estava de veure el futur que té el Club per endavant amb tota aquesta mainada que puja. A tots vosaltres, moltes gràcies! #PersempreJou.

Van jugar: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c), Adrià Piera, Marc Prat, Tomàs Marcé, Lluc Jiménez, Roger Saladrigues, Ferran Sacrest (1), i Maties Reixach. Entrenador: Jordi Costa.

Comparteix-ho amb els teus amics: