Crònica: Nacional Catalana. C. Hoquei Olot / GEIEG (2-2)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Penúltima jornada de la segona fase i partit vital pels dos equips, més pels gironins per la diferència de punts, per intentar quedar dels quatre primers. Per tant ja us podeu imaginar que la pressió pels dos equips ha estat molt present durant tot el matx.

La primera meitat els dos conjunts han estat força prudents, sense arriscar més del necessari, creant perill en el xut exterior en la majoria d’ocasions. Així ha arribat el gol olotí, després d’un fort xut lateral d’en Marc Prat que ha fet entrar la bola per l’escaire de la porteria visitant. La segona part a estat més oberta, amb més gols i amb més ocasions pels dos conjunts. El GEIEG ha sortit més encertat que els olotins i ha aconseguit donar la volta al marcador, posant-se 2 a 1. Malgrat aquest cop, els olotins no s’han ensorrat i han treballat per aconseguir igualar i superar aquest desavantatge, però només han pogut empatar el partit, amb un gol d’en Ferran Sacrest d’un xut ras dins l’àrea, ja que el GEIEG s’ha defensat molt bé i ha fet que l’Olot no es trobés còmode a la pista.

Amb els resultats d’aquesta jornada el Congrés continua en la quarta posició i l’Olot en la cinquena però ara la diferència és de tres punts. Això vol dir que en la darrera jornada de la F2 hem de guanyar a la pista del Caldes i esperar que el Barça guanyi al Congrés.

Van jugar: Pau Flores (p), Guillem Raurell (p), Joan Mangas (c), Adrià Piera, Marc Prat (1), Tomàs Marcé, Lluc Jiménez, Ferran Sacrest (1), Nil Rodríguez i Maties Reixach. Entrenador: Jordi Costa.