Crònica: Nacional Catalana: C. Hoquei Olot / SHUM Frit Ravich (4-2)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Crònica: Nacional Catalana: C. Hoquei Olot / SHUM Frit Ravich (4-2)

Tercer partit a casa i en aquesta ocasió victòria en el tram final de partit, després d’una derrota i un empat en les altres ocasions. Respecte a la porteria va tornar a jugar en Pau Flores, per decisió del tècnic Jordi Costa, i la veritat és que va estar bé, sobretot a la primera meitat que va tenir més feina. Aquest és un dels avantatges de l’equip de tenir dos porters que et donen confiança, en Pau i en Guillem.

La primera meitat va tenir un bon ritme, amb força ocasions de gol per cada conjunt encara que només vam veure un gol, obra d’en Nil Rodríguez al rematar una assistència al segon pal després d’una jugada d’en Marc Prat. La possessió va ser molt igualada potser fins i tot una mica més per l’equip visitant. La segona part va tenir un altre aire, la possessió va ser molt més olotina, i el Shum va defensar en zona després del 2 a 0 marcat per en Joan Mangas amb un fort xut que va entrar per l’escaire de la porteria rival. Llavors van venir uns minuts en els quals va aprofitar les seves ocasions i va igualar el marcador 2 a 2 quan quedaven sis minuts i mig per acabar. En aquests minuts finals molt emocionants, la victòria es va decantar pel conjunt olotí gràcies a l’empenta de l’equip i a un jugador en particular que es va posar l’equip a l’esquena, en Lluc Jiménez, que va tenir encert de fer el 3 a 2 i donar mig gol amb una assistència a en Ferran Sacrest per fer el 4 a 2 a set segons pel final.

Amb aquesta victòria seguim a la part alta de la classificació del grup B, amb els quatre primers equips només separats per un punt entre cada equip. Nosaltres i el Tona amb un partit menys, precisament el que ens ha d’enfrontar a la pista del Tona. La propera setmana comencem la segona volta jugant a ¾ de vuit del vespre de dissabte contra el Noia “B”. Us esperem a tots!

Han jugat: Pau Flores (p), Guillem Raurell (p), Joan Mangas (c) (1), Marc Prat, Tomàs Marcé, Lluc Jiménez (1), Roger Saladrigues, Nil Rodríguez (1), Ferran Sacrest (1) i Maties Reixach. Entrenador: Jordi Costa.

Comparteix-ho amb els teus amics: