Crònica: Nacional Catalana. C.N. Reus Ploms / C. Hoquei Olot (3 – 4)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una victòria a Reus que conjuntament amb els resultats del cap de setmana ha servit per certificar l’accés al Grup 1 de la segona fase de la lliga de Nacional Catalana quan queden dos partits per acabar aquesta primera fase.

L’Olot va sortir una mica descentrat, li va costar uns minuts entrar en el partit i això ho va aprofitar el Reus Ploms per avançar-se 2 a 0 en el marcador. Malgrat que aquest desavantatge l’equip no es va descompondre i de mica en mica va anant entrant més en el seu joc habitual i en uns minuts de molta inspiració, el jugador Lluc Jiménez, feia tres gols consecutius en tres minuts i capgirava el marcador advers. Això va fer molt de mal a l’equip local i va esperonar moltíssim als olotins que van arribar al descans amb aquest bon resultat. A la represa era en Marc Prat que anotava el seu gol al cap de tres minuts i mig de joc i donava una mica més de tranquil·litat a l’equip. Els minuts anaven passant i els olotins disposaven de diverses ocasions per sentenciar el partit però no les acabaven d’aprofitar fins que a vuit minuts per acabar el matx van ser els locals que escurçaven diferències amb el 3 a 4. A partir d’aquí, amb molta solidesa defensiva i sense renunciar a les oportunitats que es van presentar, l’equip olotí va aconseguir endur-se tres punts molt valuosos de Reus.

Dels dos partits que resten, el més important és el següent a la pista del Piera perquè els dos equips ja estem classificats per a la següent fase i qui s’endugui els punts li serviran per a la propera fase. Sabrem el desenllaç a partir del diumenge a un quart de set del vespre.

Info i foto: Hoquei Olot