Crònica: Nacional Catalana C.P. Folgueroles / C. Hoquei Olot ( 1 – 1 )

Comparteix-ho amb els teus amics:

Segon empat consecutiu, aquest cop a fora de casa, a Folgueroles, per tancar la primera volta del Grup A d’aquesta primera fase de Nacional Catalana.

De moment estem en segona posició amb moltes ganes de seguir a la part alta. L’equip només ha perdut un partit, i el joc i les sensacions són bones.

El partit va començar molt bé pels interessos olotins, ja que en els primers minuts en Nil Rodríguez estrenava el marcador i posava als olotins per davant. Però sabíem que el Folgueroles a casa seva fa bons partits i a la meitat del primer temps va igualar el marcador reflectint la igualtat que hi havia a la pista i arribant al descans amb aquest empat.

En la segona part els dos equips van sortir per la victòria, i tal com va anar podia haver caigut per qualsevol cantó. L’Olot va disposar de diverses ocasions per desfer l’empat i sentenciar el partit però també hem de dir que el Folgueroles podia haver anotat algun gol. Sigui com sigui cap dels dos equips no va anotar cap gol més i els punts en joc es van repartir.

La propera setmana juguem contra el Juneda-Lleida el diumenge a les quatre de la tarda. És el partit que oferirà la Xarxa per televisió. El Juneda ha estat amb l’únic equip amb el qual hem perdut aquesta en aquesta primera volta. Anem a veure si podem revertir l’estadística.

Van jugar: Pau Flores (p), Blas Taramasso (p), Adrià Piera (c), Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Roger Saladrigues, Nil Rodríguez (1), Ferran Sacrest, Marc Prat i Elias Caceres.
Entrenador: Miquel Ràfols.

Info i foto: Hoquei Olot