Crònica: Nacional Catalana. Capellades H.C. / C. Hoquei Olot (6-5)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de dues setmanes sense competir, l’equip de Nacional Catalana hi ha tornat amb algunes baixes a la pista del Capellades, concretament les del capità Adrià Piera i la d’en Tomàs Marcé.

Els jugadors juvenils olotins Joan Payola i Lluc Girgas han debutat amb el primer equip. Aquesta eliminatòria amb el Capellades serveix per jugar per la cinquena o sisena posició en cas de superar-la o per la setena o vuitena si perdéssim.

El partit va començar bé pels interessos olotins, ja que ens vam avançar en el marcador 0 a 2 en els primers minuts amb gols d’en Nil Rodríguez i Marc Prat. Però el Capellades no es va despenjar i va retallar diferències. En Ferran Sacrest feia el tercer gol olotí i aconseguia mantenir l’equip per davant en el marcador però quedaven molts minuts al davant i el Capellades van aconseguir capgirar el resultat i acabar guanyant per 6 a 5. Els altres dos gols dels olotins van ser anotats per en Lluc Jiménez i de nou per en Nil Rodríguez.

Bé, el proper cap de setmana tenim el segon partit a casa, el divendres dia 11 a dos quarts de 10 del vespre, per intentar igualar l’eliminatòria i tenir opcions per competir per la cinquena posició.

Info i foto: Hoquei Olot