Crònica: Nacional Catalana. G.E.I.E.G. / C. Hoquei Olot (4-4)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tercer partit del play-off per definir la setena o vuitena posició i últim de la temporada de l’equip amb algunes absències.

Hoquei Olot – El tècnic Miquel Ràfols, per incompatibilitat amb les seves obligacions de docent, substituït per en Jordi Gironès i les dels jugadors Adrià Piera i Joan Mangas, ocupant els seus llocs Marc Cívico i Maties Reixach. També va ser el darrer partit a la porteria del porter argentí Blas Taramasso, arribat gairebé farà un any i que durant aquesta temporada l’ha compartit en algunes fases de la lliga amb el porter titular Pau Flores.

El matx va seguir la tònica dels anteriors amb l’equip Gironí, molta igualtat durant els cinquanta minuts tal com reflecteix el marcador i que curiosament al descans també es va arribar amb empat a tres, amb gols olotins dels jugadors Marc Prat per partida doble i d’en Marc Cívico. A la segona meitat un gol més d’en Lluc Jiménez feia pujar el quart gol olotí al marcador i acabant amb aquest empat a quatre. Així doncs amb aquest final es va disputar una pròrroga que va acabar sense gols. Amb la normativa actual que l’equip que té el factor pista a favor en surt beneficiat, el Geieg es va fer amb la setena posició i nosaltres amb la vuitena.

Bé, un cop acabada la temporada toca desconnectar una mica per tornar amb moltes ganes i tornar a competir, viure grans moments i intentar quedar més amunt d’aquesta vuitena posició de Nacional Catalana, una lliga cada dia més atractiva. Molt bon estiu a tothom i a tots els que ens llegiu cada setmana us esperem la propera temporada.