Crònica: Nacional Catalana. G.E.I.E.G. / C. Hoquei Olot (5-5)

Comparteix-ho amb els teus amics:

A priori l’empat a la pista del GEiEG és un bon resultat, però en canvi avui s’ha tingut un partit per guanyar, que s’ha escapat al final com altres vegades aquesta temporada.

El partit ha començat molt igualat, però ha estat el GEiEG qui s’ha avançat al marcador, tot seguit però Marc Prat ha aconseguit l’empat, això ha esperonat els olotins que han realitzat una gran primera part amb 3 gols més, el segon d’en Tomàs Marcé a passada d’en Joan Mangas, el tercer del mateix Mangas i el quart a poc per acabar la primera part de l’Adrià Piera.

La segona part ha estat molt diferent, el GEiEG ha pressionat a tota la pista, no hi tenia res a perdre i en els primers minuts l’Olot ha disposat de dues clares ocasions per marcar, però la bola no ha entrat i en canvi el GEiEG ha marcat dos gols que posaven el 3-4 i encara quedaven 16 minuts per jugar. A més ha disposat d’una falta directa a favor que ha aturat molt bé el porter Pau Flores, però hi havia molts de nervis per veure perillar un partit que es tenia a la mà. A falta de 8 minuts pel final en Marc Prat ha anotat el 3-5 en una jugada personal un xic afortunada, això ha tranquil·litzat una mica el joc olotí que semblava que tornava a tenir el partit a favor. Però en els últims 5 minuts 2 gols del GEiEG han posat l’empat final.

No és un problema físic, sinó evidentment de confiança, ja que s’han perdut o empatat molts de partits en els últims minuts i això es nota a la pista quan s’acosta el final.

En fi, la setmana que ve a tornar-hi, a Olot i amb el Caldes un equip molt jove i de qualitat. Tot i seguir últims s’està a 4 punts del 4t lloc buscat, un menys que la setmana passada.

Han jugat: Pau Flores(p), Tomas Marcé (1), Lluc Jiménez, Adrià Piera (1), Nil Rodríguez, Joan Mangas (1), Maties Reixach, Ferran Sacrest, Marc Prat (2) i Guillem Raurell(p). Entrenador: Jordi Costa.

Info: Hoquei Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: