Crònica: Nacional Catalana. GEIEG 2 / C. Hoquei Olot 1

Comparteix-ho amb els teus amics:

Primer partit de l’eliminatòria pel setè o vuitè lloc de Nacional Catalana jugat divendres al vespre a la pista del Geieg de Girona.

El conjunt olotí tenia les baixes d’en Lluc Jiménez i en Tomàs Marcé.

Partit de força igualtat com reflecteix el marcador que es va acabar decantant pel costat gironí però que perfectament hauria pogut venir la victòria cap a terres garrotxines, ja que en el transcurs de tot el partit l’equip d’en Miquel Ràfols va disposar de més ocasions de gol però no va tenir l’encert de transformar-les. El conjunt local va inaugurar primer el marcador i vuit minuts després era en Marc Prat que feia l’empat a u fins a arribar al descans. A la segona meitat feia el segon gol que li dóna la primera victòria d’aquesta eliminatòria. El tècnic olotí va fer jugar un porter a cada part, la primera en Blas i la segona en Pau.

El proper dissabte dia 1 a les 18.00 hores es jugarà el segon partit a Olot. Serà un partit diferent i especial perquè serà el darrer partit a casa per alguns membres d’aquesta plantilla de Nacional Catalana. Primer pel tècnic Miquel Ràfols, que fa uns dies ja va anunciar que deixava d’entrenar. En segon lloc pel capità Adrià Piera, que als seus 33 anys i després d’haver passat per diversos equips, categories i haver estat els darrers sis anys de la seva carrera esportiva a Olot, ha decidit penjar els patins, però seguir vinculat al Club.

Per tot això convidem a l’afició olotina a venir al pavelló, primer per animar l’equip per aconseguir la victòria i en segon lloc per acomiadar la temporada d’aquest equip que ens ha fet vibrar molt i també per acomiadar afectuosament les persones que no seguiran.

Comparteix-ho amb els teus amics: