Crònica: Segona Catalana. C. Hoquei Olot / H.C. Palau De Plegamans (4-5 global)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ha estat una eliminatòria amb dues cares ben diferents, amb dos equips molt igualats i amb molta emoció fins als darrers segons de joc.

El partit d’anada jugat a Olot va tenir un resultat d’1 a 3 a favor del Palau i que tal com es va desenvolupar el matx podem dir que va ser just, ja que als jugadors olotins no els va sortir un bon partit en general, potser pels nervis del primer partit, potser per la pressió o potser perquè no tenien el dia, van estar per sota el seu nivell habitual. En canvi el segon partit jugat a Palau, tan sols quinze hores després, va tenir un altre color. Des d’un primer moment es va veure que els jugadors i el tècnic tenien ganes de treure’s l’espina clavada del vespre anterior a Olot i el seu joc va ser molt millor, i a cinc minuts per arribar al descans en David Puigvert inaugurava el marcador olotí. El Palau aconseguia empatar en l’últim segon d’aquest primer temps, una llàstima.

La segona meitat també va començar anotant el conjunt olotí per obra de l’Elias Caceres al cap de deu minuts de joc. Quedaven quinze minuts al davant i només un gol per remuntar, o sigui el partit estava més viu que mai. Quatre minuts més tard els locals tornaven a igualar el resultat fent el 2 a 2 però encara hi havia temps per remuntar i tal com estava l’equip, era possible. En Maties Reixach feia el 2 a 3 quan restaven sis minuts i mig per acabar, posant la por al cos a l’equip local. En aquest temps els olotins van disposar de diverses ocasions per anotar algun gol, van pressionar i ho van donar tot, però no va ser possible.

En fi, ens hem quedat molt a prop de passar l’eliminatòria, hem caigut amb el cap ben alt i ara toca pensar en la final a vuit de la copa de Segona Catalana dels dies 15 i 16 de Juny a Masquefa.

Info i foto: Hoquei Olot