Cròniques partits de volei Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Campionat de Catalunya de 1º divisió juvenil femení

AE Vallbona Granollers – C. Volei Olot: 3 – 1 (25-20/20-25/25-18/25-23)
Jugadores: Helena Macias, Laia Ciendones, Estela Colomer, Carla De Filippi, Meri Oliver, Paula Busquets,
Carla Pozo, Cristina Colomer, Maria Sánchez, Carla Fernández, Marina De Filippi (c) i Iris Almiron (c).

Derrota dura tenint en compte les circumstàncies de l’equip amb molts problemes en la col·locació. El partit no va començar bé i es va perdre el 1r set; en el 2n, l’Olot es va refer i va començar a jugar com sap: bon servei i bona defensa. Peró el Vallbona és un equip lluitador que no dóna una pilota perduda i va tornar amb avantatge (2-1). Llàstima en el 4t parcial en què es va anar a remolc fins al 24-20, les noies van aconseguir 3 punts seguits però, no es va poder arribar al 5è set. Volem destacar el debut d’una altra cadet, la Marina De Filippi, que va tenir una bona actuació.

Campionat de Catalunya de 1º divisió cadet femení
AE Vallbona Granollers – C. Volei Olot: 3 – 0 (25-16/25-20/28-26)
Jugadores: Iris Almiron, Patri, Judith Surina, Marian De Filippi, Estel Pozo (i), Daphne Galindo (i), Marina Sanchez (i), Alba Ferres.

Derrota inesperada, davant d’un dels pocs rivals que s’havien guanyat en la primer fase de la lliga. L’Olot va començar molt malament amb molts errors no forçats que el varen desanimar i portar a un primer set molt malament, en el segon i el tercer les olotines es varen refer mínimament però ja no varen poder atrapar a un Granollers que estava molt més animat i amb molta més consistència en totes les seves línies.

Campionat de Catalunya preferent cadet femení

CVolei Olot 3 – Voleibol Sant Just blau 2 (19-25/25-22/25-23/14-25/15-11)
Jugadores: Clàudia Colom, Laia Martin, Carla Jofre, Adriana Ribas, Laia Boix, Júlia Comerma, Sara Oliver, Ester Montero, Júlia Turró, Mireia Pijiula i Núria Simon.

Bon partit el que van jugar els dos equip en que l’Olot va demostrar la millora que està experimentant. Al principi els nervis van fer decantar la balança per l’equip rival. En el 2n i 3r set l’Olot va jugar per guanyar i va agafar avantatge gràcies a la lluita en alguns moments importants. Però el Sant Just va igualar el marcador arrivant al 5è set. Les nostres joves jugadores van saber lluitar i guanyar el partit. Molt important per donar moral i per seguir treballant.

Campionat de Catalunya de 1º divisió infantil femení

Cv Salou – C. Volei Olot: 3 – 0 (25-22/25-16/25-18)
Jugadores: Berta Roca, Berta Malibran, Júlia Malibran, Celia Colldecarrera, Neus Cros, Gina Granados, Laura Grauvilardell i Lluna Aumatell

Mal partit de l’infantil en aquest primer partit de la segona part de lliga. Només es va competir una mica en el primer set, la resta va ser molt fàcil per un Salou molt més motivat i amb molta més d’actitud.