Cròniques Bàquest Pia Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

INFANTIL MASCULI

PIA OLOT 75- CB ROSES 54

Començament de partit igualat, però els locals van lluitar per posar-se per davant en el marcador i ho van aconseguir al tercer període. Van mantenir l’avantatge i van estar encertats ofensivament, fet que va fer que s’emportessin el partit. S’ha de seguir treballant.

SENIOR FEMENI

BÀSQUET LLORET 40 -PIA OLOT 43
Sandra C. (10), Sònia A. (3), Trini T. (1), Jordina J., Anna M. (8), Cristina R. (4), Sílvia D., Irene S. (3), Moni S. (12), Alba C. (2)

3 triples: 2 Anna M., 1 Sònia
Tirs lliures 18/28

Parcials 7-11/14-8 ; 10-4/9-20
Partit molt lent i amb poc encert per part de la Pia. El Lloret es va mantenir fins a l’últim minut en el partit, gràcies en part, al seu encert des de la línia de triples.
A les olotines els hi va costar molt imposar el seu ritme de joc. Només ho varen aconseguir en l’últim quart, just per donar la volta al marcador i acabar guanyat el partit.

JUNIOR MASCULI

CB VILAFANT 88 – PIA OLOT 76

Mal partit des de l’inici dels jugadors de la Pia que en cap moment van poder posar-se per davant al marcador. Una gran defensa i una bona sortida al contraatac dels jugadors del Vilafant van fer que s’enduguessin la victòria sense cap mena d’oposició per part dels jugadors de la pia.

Comparteix-ho amb els teus amics: