Cròniques Bàsquet Escola Pia Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

SENIOR FEMENI

MAÇANET 51 – PIA OLOT 37

Sandra C. (5), Sònia A. (3), Trini T. , Anna M. (20), Clàudia J. (2), Cristina R. (2), Irene S. (4), Alba C. (1), Sílvia D.
4 triples: 4 Anna M.
Tirs lliures 9/21

Parcials 13-5; 5-7 / 15-10; 18-15
La falta d’efectivitat en atac redueix les possibilitats de triomf de la Pia. L’esforç i la intensitat en què van jugar les olotines, no es va veure recompensat en el marcador per la manca d’encert de cares a cistella. Tot el contrari que l’equip local, que va mantenir un percentatge elevadíssim d’encert durant tot el partit.

INFANTIL MASCULI

FD CASSANENC 51- PIA OLOT 72

Els infantils de l’escola pia aconsegueixen una nova victoria davant el cassanenc. Tot i aixi, el marcador va ser ajustat durant els primers periodes de partit i als infantils els va costar parar la rapidesa de lequip contrari. Els locals es van imposar fins al sisè periode, fins que lescola pia va agafar un aventatge en el marcador.

CADET FEMENI B

C.B.FONTCOBERTA B 37- PIA OLOT B 50

8-10/14-13//3-12/11-15

Molt bon partit de les noies de la Pia que malgrat les baixes han sapigut aguantar un ritme alt de partit que ha donat els seus fruits al tercer quart, on han aconseguit trencar la zona que plantejava l’equip local des del segon quart. L’últim quart han sapigut mantenir la sang freda, aguantar el ritme defensiu i no permetre a l’equip visitant entrar dins del partit.

PRE INFANTIL MASCULI

Pia Olot 33; Blanes 63

La diferència en el resultat no es tradueix en el gran partit que ha realitzat l’equip local. Un partit molt seriós des del començament, on han realitzat un gran treball defensiu i una bona organització en atac tot i molts errors en la finalització. Gran treball de l’equip local que ha de servir per anar millorant dia a dia.

CADET FEMENI A

Pia Olot 85; Unió Girona Blau 37

Gran partit al que s’ha vist a l’Escola Pia d’Olot. Les locals han realitzat un partit molt complert, on la defensa ha tornat a ser clau a més, del gran treball ofensiu, trobant sempre la millor solució. Tot i la gran diferència en el marcador, les locals no han baixat la concentració hi han continuat amb l’agressivitat defensiva durant tot el match. Enhorabona!!

JUNIOR MASCULI

PIA OLOT 57 – CB ROSES 52

Molt bon partit el que van disputar els juniors del Pia Olot. Van demostrar una gran actitut d’equip en tot el partit que no es va resoldre fins els minuts finals gracies a una bona defensa i bones decisions en atac.

JUNIOR FEMENI

PIA OLOT 61 – UE RIPOLL 70

Partit per oblidar del junior femeni. L’equip local nomes ha jugat 10 min dels 40 . Durant el primer quart s’ha vist un gran intercannvi de cistelles Pero a partir del 2 quart la seva superioritat rebotejadora i la seva intensitat han declinat el partit