CRÒNIQUES BÀSQUET PIA OLOT

Comparteix-ho amb els teus amics:

JUNIOR MASCULÍ: PIA OLOT 54 – CB ONYAR 56

Mal partit dels juniors on en cap moment del partit varen ser capaços de poder parar l’atac dels gironins. Una manca de concentracio en diferents parts del partit va fer que l’equip local perdes el seu segon partit de la temporada.

INFANTIL MASCULÍ: PIA OLOT 92 – CB BLANES 42

EL partit va començar amb un marcador ajustat, pero a la segona part de partit, els infantils han començat a jugar al seu joc i han lluitat per agafar una distancia. Tot i les faltes, una bona defensa i els encerts en atac han fet que acabesin tancant marcador. S’ha de seguir treballant!

PRE INFANTIL MASCULÍ: PIA OLOT 46 – CB SANT NARCIS 58

Els locals han sortit adormits en els primers quarts i això s’ha reflectit en el marcador, amb una diferència de 27 punts en contra. Posteriorment, quan les ganes i la concentració han aparegut han demostrat un gran nivell de joc, deixant el desavantatge en només 6 punts, però no ha estat suficient per acabar de donar la volta i emportar-se el partit. Només podem dir que s’ha de sortit concentrat des del començament, i han de veure i creure en el seu potencial, ja que si a cada partit juguen amb la intensitat i concentració que han demostrat en alguns quarts el seu nivell competitiu augmentaria.

CADET FEMENÍ: PIA OLOT B 35 – CB CAMPDEVANOL 65

Les noies de la Pia han perdut davant un rival complicat. Des del principi els ha costat anotar davant la defensa zonal plantejada per l’equip visitant, la qual els permetia sortir ràpid al contraatac i anotar amb facilitat davant de situacions de 1×1 i 2×2. Malgrat tot, han seguit treballant els 40’, aguantant defensivament les ocasions de joc estàtic de l’equip visitant i fent alguns bons moviments en atac que no han tingut el premi de l’anotació.