CRÒNIQUES BASQUET PIA OLOT

Comparteix-ho amb els teus amics:

MINI FEMENI

ONYAR 13- PIA 64

Partit marcat per el ritme de la Pia on en l’auge del partit es van veure reflectits els entrenaments de la temporada on el quart i cinqué període hi havia com a resultat de parcial 0-16 i 0-11 que van ser claus per disfrutar del joc.

PRE INFANTIL MASCULI

Pia Olot 53- Escolapies Figueres B 51

Partit molt igualat des del començament on al final l’esforç local va tenir la recompensa d’emportar-se la victoria després de dues prorrogues. Els locals van veure en el començament del partit com els visitants van marxar del marcador, però no va ser obstacle per seguir treballant i no perdre mai la concentració per atrapar-los i donar la volta al marcador. Cal destacar el gran treball de tot l’equip i el compromís que van demostrar en defensa, en cap moment van tirar la tovallola i això és un pas de gegant per a la seva formació. Nois a seguir treballant i enhorabona.

CADET FEMENI

G.E.I.E.G. 31- Pia Olot 52

Gran partit el que van realitzar les visitants a la pista del G.E.I.E.G. Des de bon començament van demostrar tenir moltes ganes i força per emportar-se el partit, i així es va demostrar en el primer quart on les visitants van guanyar-lo 5-20. La gran defensa en tots els periodes va provocar que les locals no es trobessin el seu joc i van veure impossible la remontada a través del gran esforç físic i mental de les visitants. En tot el partit la concentració hi va ser i d’aquesta manera es classifiquen en el grup de dalt amb moltes opcions de fer un gran paper. Enhorabona noies i a seguir treballant.

CADET FEMENI B

BASQUET VILAFANT 53 – PIA OLOT “B” 27
14-7/19-2//14-6/6-12
Un mal segon quart de les noies de la Pia permet al Vilafant trencar un partit que a priori semblava que podria ser disputat. L’excés de pilotes perdudes i la manca de balanç ofensiu grupal permeten a les noies del Vilafant anotar amb facilitat a base de contraatacs i segones opcions. En el tercer quart les noies de la Pia van començar a jugar en equip per passar la pressió i en defensa es va pujar el ritme. Aquest canvi de mentalitat ens va permetre a l’últim quart complir l’objectiu de guanyar el quart. L’alternança de defenses va permetre a la Pia agafar el rebot defensiu i sortir ràpid al contraatac, i posar complicacions a l’atac de les locals.

INFANTIL MASCULI

PIA OLOT 66 – CB OLOT 54

Els infantils van sortir amb moltes ganes a disputar el derbi contra l’olot. Van arribar a agafar un aventatge destacat en el marcador gracies al encert i un bon control del joc. Als dos ultims periodes de joc lequip local va baxar una mica la intensitat pero tot i aixi va seguir lluitant i es va acaba emportant el partit. S’ ha de seguir treballant!Els infantils van sortir amb moltes ganes a disputar el derbi contra l’olot. Van arribar a agafar un aventatge destacat en el marcador gracies al encert i un bon control del joc. Als dos ultims periodes de joc lequip local va baxar una mica la intensitat pero tot i aixi va seguir lluitant i es va acaba emportant el partit. S’ ha de seguir treballant!