CRÒNIQUES DE VOLEI

Comparteix-ho amb els teus amics:

Juvenil i cadet femení continuen en la seva lluita per quedar-se a la primera divisió

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil femení

CV Olot 3 – CE Eduvòlei Ametlla 0 (25-20/25-8/25-13)
Jugadores: Chamorro, Vidal, Abellán, Carrillo, Busquets, Suñer, DeFilippi, Fernández, Oliver M, Godori, Presagué i Oliver A.
Gran victòria. Les jugadores de l’Ametlla només van oferir resistència en el 1r set. L’Olot va saber gestionar perfectament el temps del partit i va estrènyer quan tocava per emportar-se el partit fàcilment. Felicitats!
CV Sant Boi 2 – CV Olot 3 (18-25/10-25/25-22/25-20/8-15)
Jugadores: Chamorro, Vidal, Batlle, Fernández, Carrillo, Oliver M, De Filippi, Godori, Oliver M i Busquets.
El partit va començar molt bé per part de l’Olot amb un joc espectacular, efectiu i molt seriós. Això va permetre posar-se amb un 2-0 d’avantatge. El 3r set semblava que seria el definitiu amb control per part de l’Olot fins a la meitat del set però el Sant Boi va lluitar fins a guanyar-lo. El 4t va ser molt semblant al 3r, l’Olot dominant fins que l’equip rival va igualar el partit. En el 5è, les noies van saber jugar amb tranquil·litat i va aconseguir una victòria molt important

Campionat de Catalunya de 1a divisió cadet femení
CV Olot 3 – CE Eduvòlei Ametlla 2 (25-20/25-20/20-25/24-26/15-11)
Jugadores: Ciendones, Pozo, Colomer C, Colomer E, Pont, Macias, Flores, Ferrés, Comerma, Almirón, Sánchez i Palacios (I).
Bona victòria l’aconseguit dissabte. L’Olot va dominar des de l’inici amb un gran joc i poques errades fins a posar-se 2-0 a favor. Però sempre que es juga contra aquest equip costa molt guanyar perquè no es donen mai per derrotades i així es van emportar el 3r set. En el 4t l’Olot va tornar a dominar amb un gran servei de la Laia (21-13), però l’equip es va arronsar i no va saber guanyar el set. Per sort en el 5è set les noies es van tornar a posar les piles i van agafar una diferència de 5 punts que es van saber mantenir fins al final.
CV Sant Boi 3 – CV Olot 2 (19-25/25-17/20-25/25-12/15-6)
Jugadores: Ciendones, Macias, Almirón, Comerma, Pont, Sánchez, Flores, Colomer E, Ferrés, Pozo i Palacios (I).
L’Olot va sorprendre un Sant Boi que no s’esperava un equip tan combatiu i ben col·locat en el camp; amb aquesta seriositat es va guanyar el 1r set. L’equip rival va reaccionar en el 2n set que va ser igualat fins que el servei va decantar la balança. Amb l’empat a un les nostres cadets van tornar a fer un gran esforç i un gran joc en el 3r set. En el 4t el servei del Sant Boi i la baixada física de les olotines van fer empatar el partit. En el 5è l’Olot va sortir molt cansat i no va poder fer res davant del gran servei santboienc.

Campionat de Catalunya de 1a divisió infantil femení
CV Sant Boi – C Volei Olot: 2 – 3 (23-25/25-21/26-24/19-25/9-15)
Jugadores: Berta Roca, Erika Fajardo, Marina Sanchez, Daphne Galindo, Laura Grauvilardell, Estel Pozo, Judith Surina i Neus Cros

CV Premià – C.Volei Olot: 3 – 1

Cap de setmana maratoniana de les infantils que el dissabte el matí varen jugar el partit de la jornada i a la tarda un partit ajornat.
L’equip no es jugava res, ja té la categoria salvada i això es nota en la tensió del joc. Al camp del Sant Boi davant un rival que està molt malt classificat el relaxament general va fer que el resultat final fos un ajustat 2 a 3 a favor de les olotines. En el camp del Premià, líder de la classificació, les coses ja varen anar una mica diferents, l’Olot tenia ganes i va assolir un meritori 3 a 1 amb tots els parcials molt ajustats.

ALTRES RESULTATS.

Campionat de Catalunya 2a divisió infantil femení
C. Volei Olot “B” – CV Sant Cugat : 0 – 3

Campionat provincial escolar infantil
C.V Torelló – C. Volei Olot “C”: 1 – 3