CRÒNIQUES DE VOLEI

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir 12 de gener en la població de Viladecans es va organitzar la 3 convocatòria dels entrenaments per la selecció catalana en categories d’Infantil i cadets masculí i Femení.
El club Volei Olot va presentar a 3 dels seus jugadors: Patri Palacios, Marina de Filippi i Aniol Sague.

image

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior masculí
AE Aula – C.VOLEI OLOT : 0 – 3 ( 24-26 / 18-25/ 21 -25)

Jugadors: Jordi Herrero, Ferran Sacrest, Mobi, Edu,Pau Roca, Arnau Marsillach, Marc Busquets i Bata.
Victòria sense gaire història en el camp d’un dels darrers classificats en la lliga. El partit no va ser res de l’altre món, l’Olot se sabia superior i quan prenia l’accelerador sempre marxava del marcador. L’Aula només respirava quan l’Olot es relaxava i feia errors no forçats. De totes maneres tothom va tenir la sensació de què el resultat no va perillar mai.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

CV Barberà – C.Volei Olot 2-3 (25-14, 25-19, 13-25, 25-27, 14-16)
Jugadores: Cristina Roura, Helena Ortiz, Helena Garcia, Sandra Martinez,
Pepa Rafols, Laura Sobrerroca, Carla De Filippi.

Gran partit i mala ratxa de resultats trencada amb una gran prestació de conjunt i una actitud fantàstica. El partit es preveia complicat per les baixes que un cop més arrossegava l’equip i davant d’un equip local quart classificat de la lliga. El començament del partit tampoc semblava gaire esperançador, 2-0 per les locals, però aquesta vegada l’equip ho estava donant tot i faltava només ajustar uns petits detalls per tornar a entrar al partit. Un servei precís i potent sobre la millor jugadora local i sobre la lliure marcaven el tercer parcial i posaven nervis a les locals incapaces de contrarestar el joc cada vegada més eficaç de les jugadores olotines que anaven agafant confiança. El quart set probablement va ser la clau del partit amb moments de gran tensió per les errades arbitrals que descontentaven els dos equips i amb una pressió ambiental que en lloc d’enfonsar esperonava les olotines que s’anotaven amb mèrit el parcial. Les jugadores eren conscients de la gesta que estaven a punt de culminar però faltava acabar-ho i veritablement l’equip començava d’una manera immillorable i arribant a un avantatge de 14-7 en el marcador que va fer aparèixer els nervis fins al 14-14 i aquí un altre cop la justa serenor i un bloqueig que tancava el partit amb la soferta i no menys merescuda victòria. Com a nota destacada del partit la prestació de la jugadora juvenil Carla que s’imposava a la xarxa i firmava l’últim punt del tie-break amb un bloqueig dels que fan mal i que val 2 punts. Felicitat a totes.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió juvenil femení
C.Volei Olot – Cv Vall d’Hebron : 1 – 3 (25-23/12-25/22-25/22-25)

Jugadores: Chamorro, Suñer, Carrillo, Busquets, Presagué, Abellán, Fernández, De Filippi, Vidal, Batlle i Oliver A.

Partidàs el que va jugar l’Olot contra el primer classificat de la lliga. El 1r set les noies van sortir serioses i amb ganes de donar guerra i així va ser aconseguint una avantatge de 6 punts (24-18), després el Vall d’Hebrón va reaccionar però les noies van saber controlar els nervis i van guanyar el set. El 2n ja es va veure que l’equip rival no volia perdre i va desplegar el seu joc amb bon servei i atacs contundents; l’Olot es va relaxar i es va perdre clarament. Semblava que el joc s’acabava aquí, però les noies de l’Olot van tornar a fer un gran joc que li va permetre lluitar el 3r i el 4t set. L’Olot es mereixia més… la part positiva és que l’equip segueix creixent.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió cadet femení

C.Volei Olot – CVVall d’Hebron: 0 – 3 (13-25/15-25/15-25)

Jugadores: Ciendones, Pozo, Ferrés, Flores, Pont, Macias, Colomer C, Colomer E, Almirón i Comerma.

Partit fluix contra el primer classificat de la lliga cadet. El Vall d’Hebrón té un servei molt bo i un atac molt potent i si l’actitud no és bona ho acabes pagant de valent. L’equip s’ha d’acostumar a donar-ho tot sigui quin sigui el rival.

Campionat de Catalunya de 1a divisió cadet masculí
Cv Mataró – C. Volei Olot : 3 – 0 (25-6 / 25-10/ 25-16)
Jugadors: Albert, Adria, Aniol, Sergi Cap, Li, Ferran, Jan, e Icar.

Malauradament l’equip olotí continua en la mateixa línia de no voler jugar a volei. És veritat que ho fa a ràfegues, durant cinc minuts, però això no és suficient per guanyar un partit que dura sempre més d’una hora.
Alguns dels jugadors s’entreguen de tot cor, però això és un joc d’equip i tots els components que estan en pista són importants.
Cal un canvi d’actitud per part de tot l’equip, perquè el tema no és perdre si no la manera en què es perd, que fins al dia d’avui és bastant cruenta.

Campionat de Catalunya de 1a divisió infantil femení
C. Volei Olot “A” – Cv Premià: 3 – 0 (25-15 / 25-23 / 25-22)
Jugadores: Patri, Marina, Judith, Érika, Estel, Daphne, Laura, Berta, Marina S. i Júlia

Partidàs de les nostres infantils que com ens van demostrar ahir poden arribar on es proposen. Bones recepcions i grans jugades varen fer que el partit sigues potser uns dels millors de la temporada. Cal destacar també, el nostre gran públic que en tot moment varen animar a l ´equip.

Altres resultats:

Campionat de Catalunya 2a divisió infantil femení
Sant Cugat A – C.Volei Olot “B” : 3 – 0 ( 25-18/ 25-14 / 25-13)

Campionat escolar provincial infantil
C.Volei Olot “C” – Esplais de Castelló : 3 – 0 (25-18 / 25-17 / 25-19)

Comparteix-ho amb els teus amics: