CRÒNIQUES DE VOLEI

Comparteix-ho amb els teus amics:

Campionat de Catalunya de 1ª divisió sènior masculí
C.VOLEI OLOT – Cv Sant Boi: 3 – 0 (25-18/25-22/25-23)
Jugadors: Pau Roca, Jordi Herrero, Bata, Emi, Arnau Marsillach, Marc Busquets, Mobi i Adrià .

Dissabte passat al pavelló, probablement es va veure el millor partit de la temporada i això tenint en compte que la cosa d’entrada no pintava gaire bé. L’Olot continua amb moltes baixes i jugadors que estant tocats però que han de sortir a la pista i el Sant Boi era el primer classificat i es jugava mitja lliga, o sigui que la situació no era la millor per veure un partit competit… però quan menys t’ho esperes…
Tot el partit va mantenir la mateixa tònica, un Olot molt posat i un Sant Boi sorprès. L’Olot va recuperar les seves armes, recepció i defensa, però a més va ampliar les seves virtuts, servei sense errors, bloqueig a la xarxa, bona distribució del joc per part d’en Pau i en Mobi, atacs constants per zona 4 i 2 d’en Jordi, en Bata i en Marc i treball, molt de treball per part dels centrals, Arnau i Emi. Així va passar el primer set molt ràpid… podria haver estat una cosa circumstancial, un miratge, com podia ser que el Sant Boi es quedes només en 18 punts?.
De fet la “bronca” de l’entrenador visitant va ser considerable… però no va servir de res, l’Olot va continuar a la seva, amb alegria i ganes d’agradar a una grada que estava molt plena i per contra els jugadors del Sant Boi cada vegada feien cara de més espantats, de res va servir les rotacions dels seus jugadors, ni les protestes a un arbitratge correcte… l’Olot anava fent camí fins arribar a una victòria merescuda i de prestigi.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió sènior femení
CVolei Olot “Hòptica Hola” – CV Tiana 1-3 (25-22, 22-25, 15-25, 17-25)
Jugadores: Cristina Roura, Helena Ortiz, Sandra Martínez, Helena Garcia
Pepa Ràfols, Míriam Nieto, Laia Garcia, Laura Sobrerroca, Judit Gutiérrez, Paula Godori.

Altre partit complicat davant del tercer classificat de la lliga amb unes individualitats destacades. No obstant l’equip olotí surt a donar-ho tot i el primer parcial es juga d’una manera seriosa i contundent amb unes jugades llargues i vistoses que animaven les locals que veien que el partit era molt més igualat del que reflecteix la classificació. El segon parcial seguia el mateix patró però aquest cop eren les visitants que s’emportaven el parcial. Amb empat a un set començava el tercer parcial on l’equip local patia el desgast dels primers parcials i la recepció començava a trontollar fent fàcil la tasca del Tiana. En el definitiu quart parcial s’intentava una reacció però costava molt obtenir el canvi de servei i per acabar-ho d’espatllar una inoportuna lesió de la capitana Roura. Queda una final la setmana que ve.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió juvenil femení
CN Sabadell 3 – CV Olot 0 (25-16/25-22/27-25)
Jugadores: Chamorro, Vidal (L), Batlle, Busquets, Oliver M, Fernández, Godori, Ciendones (c), Pozo (c), Macias (c) i Flores (c).

L’Olot va sortir tou en un 1r set en què s’havia d’agafar el ritme de joc amb la col·locadora cadet titular, l’Ada. En el 2n, amb 3 jugadores cadets al camp: l’Ada, l’Helena i la Laia, l’Olot va jugar molt bé posant contra les cordes a l’equip rival. En el 3r set, amb els mateixos argument que el 2n, una gran defensa i un gran esperit de sacrifici, l’Olot va estar a punt de guanyar el set que li hagués permès tenir opcions de guanyar el partit. Felicitem a les noies per l’esforç.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió cadet femení
CN Sabadell 3 – CV Olot 0 (25-10/25-19/25-13)
Jugadores: Ciendones, Ferrés, Comerma, Colomer E, Macias, Colomer C, Pont, Pozo, Sánchez, Flores, Almirón i Palacios (i).

Partit difícil per començar la 2a volta d’aquesta 2a fase. L’Olot no va fer mal partit, però contra el Sabadell has de jugar al 200 % si vols fer alguna cosa. El bon servei del rival va dificultar molt el joc de l’Olot. Només en el 2n set es va aconseguir jugar al nostre joc: Servei i defensa.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió infanti femení
CV Rubí – C.Volei Olot”A”
: 1 – 3 (25-20/20-25/17-25/15-25)
Jugadores: Patri, Neus, Judith, Estel, Erika, Laura, Marina , Marina Sanchez i Berta

Bon partit de les infantils de l´Olot a Rubí. Les Olotines han sabut reaccionar després de perdre un primer set plens d’errades no forçades i sense concentració, en el segon, tercer i quart han imposat un joc més contundent, han reaccionat en defensa, en atac i millorat els saques i al final han guanyat un partit que teòricament hauria d’haver estat més fàcil. Cal destacar la bona defensa i la lluita de les jugadores locals.

Partits de volei:
Dissabte 5 d’abril . Al Pavelló Municipal d’Olot

A les11 del matí. Campionat de Catalunya de 1ª d. Juvenil femení
C. Volei Olot– sant Just

A les11 del matí. Campionat de Catalunya de 1ª d. Infantil femení
C. Volei Olot “A”– Vilassar

a ¾ 1 del migdia. Campionat de Catalunya de 1ª d. cadet femení
C. Volei Olot– sant Just