Cròniques de vòlei del cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja hi tornem, estem a les portes de l’inici d’una nova temporada de vòlei a la nostra ciutat, de fet, la majoria de competicions catalanes comencen el proper cap de setmana, però per anar obrint boca aquest cap de setmana es va celebrar una jornada de la lliga catalana de primera divisió sènior masculina i el nostre equip sènior femení es va desplaçar a Saragossa per disputar una nova edició del torneig que porta el nom d’aquesta ciutat.

Vòlei Femení

Alegria que és Festa Major, el jove equip olotí es va endur una nova edició del trofeu de la ciutat de Saragossa després de derrotar per dos contundents 3 a 0 als seus rivals, primer al mateix Saragossa i després al Sòria.

Molta joventut, bones sensacions i alegria en un equip rejovenit i que ens pot donar moltes alegries.

Jugadores: Patri Palacios, Sandra Martínez, Estel Cerezo, Maria Barranco (lliure), Aina Font, Aina Rodés, Ivet Feliu i Júlia Sabé.

Vòlei Masculí

A la pista Jordi Mora es va disputar un triangular corresponent a la primera jornada de la lliga catalana de primera divisió sènior masculí.

En el primer partit es varen trobar a la pista el C. VÒLEI OLOT i el Vòlei Arenys, la victòria va ser pels visitants per un ajustat 1 a 2. En el segon partit els d’Arenys varen derrotar a un jove Sant Martí per 2 sets a 0 i en el tercer, l’Olot es va imposar per 2 sets a 1 al mateix Sant Martí.

Jugats aquests sis sets, podem dir que l’Olot va fer bones sensacions, amb jugadors molt joves a la pista i amb alguna absència notable, com la del mateix Jorge, sempre es va donar la cara, però es varen pagar els pecats de joventut, lògics i que ja es corregiran. Esperança i il·lusió per un equip que està en plena renovació generacional, però en el que el veterans han de tenir un paper important per fer l’acompanyament.

Jugadors: Pau Roca, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Aniol Sagué, Marc Busquets i el juvenils, Bernat Sallent, Eudald Sagué, Eliat, Martí Terradas, Guillem Matabosch, Pol Comí, Enric Bori, i el cadet, Aniol Leal.

Partits propera jornada

Dissabte 25 de setembre
A les 12 hores, Campionat de Catalunya de 2a Divisió infantil femení
C. VÒLEI OLOT – Vòlei Girona

A les 4 de la tarda. Campionat de Catalunya 2a Divisió Sènior masculí
C. VÒLEI OLOT “peixets” – Vòlei Caldes

Diumenge 26 de setembre
A les 12 hores. Campionat de Catalunya de 1a Divisió Sènior femení
C. VÒLEI OLOT – Vikings el Prat

VÍDEOS PARTITS AQUÍ