Cròniques dels equips del Club Vòlei Olot d’aquest cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un altre cap de setmana que la pandèmia ens permet jugar i un altre cap de setmana que el vòlei olotí ha estat present tant en el pavelló d’Olot com en algun raconet del nostre territori.

El sènior femení es va desplaçar al camp de la Blume (Esplugues) i va tornar a casa amb una derrota força clara 3 a 0 (25-17, 25-19 i 25-21 ). Aquest equip ja té tot el peix venut, no pot pujar, no pot baixar i té moltes baixes entre les seves jugadores, baixes que es cobreixen amb jugadores juvenils i fins hi tot cadets. En aquest partit en concret, les olotines només varen poder oferir una dèbil resistència al joc més compacte de les noies Blume que, recordem, és el centre de tecnificació del Vòlei Català.

Continuant amb l’apartat femení, el juvenil, el cadet i l’infantil “A” varen descansar, només va jugar l’infantil “B” que també va perdre a Sant Pere, però que va demostrar que de mica en mica les coses van millorant.

En l’apartat masculí la cosa va anar força més bé, es varen jugar tres partits que varen representar tres victòries.

El dissabte al matí a les 10, va jugar el cadet que va guanyar per 3 a 1 al Vilanova (25-14, 17-25, 25-23, 25-20), victòria que es va rebre amb especial il·lusió, ja que és la primera d’aquest jove/nou equip i que el que no té en tècnica ho supleix amb ganes i entusiasme.

Tot seguit es va jugar el juvenil davant el Lleida i també es va guanyar per un clar 3 a 0, 25-21, 25-15 i 25-20, aquest equip està molt més rodat i alguns dels seus jugadors ja han fet la temporada amb el sènior de Primera Nacional, i això es nota. De totes maneres, encara falta poder polir algun detall per anar a fer una fase final amb les expectatives de donar una sorpresa…. temps al temps….

Finalment, el sènior dels peixets varen assolir una molt treballada victòria contra el Tiana, per un 3 a 1 amb parcials de, 25-21, 25-23, 28-30, 25-16, que els hi ha de donar moral de cara a la seva classificació en els Play Off. Cal destacar en aquest partit l’aportació de la banda dels juves i, sobretot, l’actuació de l’entrenador/jugador oposat de l’equip, Edu Font (la gavina no. 5 a la foto) que va acabar el partit amb 23 punts.

Partits propera setmana

Dissabte 24 d’abril, Pista Jordi Mora.

A les 10 del matí. Campionat de Catalunya de 1a Divisió Sènior femení.
C. VÒLEI OLOT Hotel l’Alta Garrotxa – Balàfia Lleida.

A les 11 del matí. Lliga provincial escolar aleví.
C. VÒLEI OLOT – La Salle Figueres.

A les 4 de la tarda. Campionat de Catalunya de 1a Divisió Infantil femení.
C. VÒLEI OLOT – CV Gavà

Crònica i fotos: C. VÒLEI OLOT