Cròniques dels partits de volei del cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ SÈNIOR MASCULÍ. C. Volei Monjos – C.Volei Olot : 0-3 (16-25, 16-25, 22-25) Jugadors: Pau Roca, Bata, Jordi Herrero, Edu, Ferran Sacrets, Arnau Marsillach, Marc Busquets, Mobi i Litus

L’Olot, en el camp del cuer, es va refer de les darreres derrotes. Era el camp del cuer però donat que la dinàmica de l’equip no era gens bona, el partit es presentava com una prova de foc i a més amb la necessitat de si o si de guanyar per accedir al grup que lluitarà per l’ascens.

L’Olot no va fallar i no va fallar perquè va jugar amb seriositat, sense fe res de més, però amb molta concentració i evitant els errors no forçats així de mica en mica el marcador en els dos primers sets va anar prenen distàncies fins a tenir finals de set molt còmodes. En el tercer la cosa va estar una mica més igualada però l’Olot no va patir mai per guanyar.

Ara ja està, resta un partit d’aquesta primera fase, però la quarta plaça ja està assegurada.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ SÈNIOR FEMENÍ. Club Volei Premià – Club Volei Olot 3-1 (25-20, 24-26, 25-20, 25-17) Jugadores: Cristina Roura, Helena Ortiz, Sandra Martinez, Carla De Filippi,, Helena Macias, Estela Colomer, Carla Fernàndez, Paula Busquets, Meri Oliver.

Visita a la pista del líder, equip molt sòlid i molt regular que fa del seu servei la seva arma millor i resultat just malgrat la sensació del que podia haver estat. Tots els parcials començaven de la mateixa manera amb una igualtat inicial que es trencava cap a la meitat de cada set posant molt difícil la remuntada final. Només en el segon parcial la igualtat durava fins al final i les olotines aconseguien emportar-se un set valuós pel noble adversari que es tenia davant. Queda un últim partit diumenge al matí a casa per intentar confirmar la quarta posició final i que donaria la salvació matemàtica i el poder competir una segona fase en el grup dels vuit millors equips millors de la primera catalana, un nou repte pel qual demanem el suport del nostre fidel públic.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ CVolei Olot – Vallbona Granollers: 3 – 2 (14-25/25-20/25-22/22-25/15-8) Jugadores: Helena Macias, Cristina Colomer (Ll), Paula Busquets, Laura Catalán, Judit Abellán, Laia Ciendones, Meri Oliver, Estela Colomer, Carla De Filippi, Carla Pozo i Núria Vidal.

El partit no va començar bé al 1r set amb moltes imprecisions i un Vallbona en forma. Quan l’equip va jugar tranquil i va començar a defensar es va canviar radicalment la tendència del partit; molt igualat en el 2n, 3r i 4t parcial. El 5è set va ser un recital defensiu i de servei per part de l’equip local. Victòria molt important anímicament per afrontar amb garanties la 2a fase que començarà en dues setmanes. Felicitats.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ CADET FEMENÍ C.Volei Olot – Carles Vallbona Granollers: 3 – 2 ( 25-22, 16-25, 19-25, 25-11 , 15-9) Jugadores: Patri, Marina, Judith, Iris, Estel, Daphne, Marina S., Laura i Lluna.

Victoria agridolça de les cadets. Partit amb el que es van tornar a veure les dues cares d´aquet equip.
En el pimer, quart i cinquè set, un grup amb una actitut amb ganes de guanyar, mentre que en el segon i tercer set, un equip apátic i decaigut. Tot i així, valorar la remontada i agafar confiança per els próxims partits.

Descatar el debut de dues infantils Laura i Lluna, que amb elles, ja van cinc.

Enhorabona a totes.

CAMPIONAT DE CATALUNYA PREFERENT CADET FEMENÍ Vòlei Vilassar “C” 3– Cvolei Olot jove: 3 – 0 (25-21/25-10/25-17) Jugadores: Clàudia Colom, Ester Montero, Carla Jofre, Laia Boix, Laia Martin, Clàudia Coromina, Sara Oliver, Adriana Ribas, Núria Simon (i), Gina Granados (i) i Mireia Pijiula (i).

Partit perdut en l’últim partit de la 1a volta entre dos equips que estan en la part mitja de la classificació. L’Olot va començar jugant força bé en un 1r set igualat. Després es va tornar a les mateixes errades d’altres partits: poques ganes i intensitat. De cares a la 2a volta l’equip ha de començar a treballar de valent en els partits ja que s’entrena bé i això, de moment, no es reflecteix en els partits.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ INFANTIL FEMENÍ C.Volei Olot – Carles Vallbona Granollers : 3-1 (25-20, 10-25, 25-21,25-20) Jugadores: Berta Roca, Daphne, Estel Pozo ,Júlia Malibran, Berta Malibran,Marina Sanchez, Laura Grauvilardell,Lluna, Célia Colldecarrera i Neus Cros.

Més partits bons. Davant el segon classificat l’Olot va tornar a fer una demostració de bon volei. El començament va ser espectacular esborrant de la pista a un sorprès Vallbona que no podia parar el joc olotí. Passada la sorpresa inicial les de Granollers es varen anar refent, ajustant el primer set i fent un segon set en que l’Olot no va tenir cap opció. Però quan ja tothom pensava que la cosa estava crua, l’Olot es va refer va tornar a recuperar el joc de l’inici del partit i amb un servei molt dur, una defensa espectacular i un atac amb pocs errors, va fer un tercer i quart set de volei de nivell, sempre ajudat pel bon equip de Granollers.

Altres resultats.

Campionat de Catalunya Aleví

C.Volei Olot – volei Premià : 3 – 1 (21-10, 21-18, 19-21, 21 -9)

“L’Olot campió de la primera fase de la lliga”

Campionat provincial aleví mixte.

C.Volei Olot “A” – Lloret : 0 – 3

C.Volei Olot “B” – Figueres : 1 – 2