Cròniques Volei

Comparteix-ho amb els teus amics:

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior masculí
Cv Barça – C.VOLEI OLOT: 3 – 0 (25-15/25-17/25-22)
Jugadors: Pau Roca, Jordi Herrero, Bata, Emi, Arnau Marsillach, Mobi i Ferran Comerma.

Quasi que no val la pena parlar-ne. Res en joc, diumenge a les 10 del matí, només sis jugadors sèniors disponibles… l’únic positiu el debut d’en Ferran Comerma jugador cadet i que en l’estona que va jugar va donar la cara.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
Vòlei Sant Esteve – CV Olot “Òptica Hola” 3-2 (24-26, 25-15, 25-17, 20-25, 16-14)
Jugadores: Cristina Roura, Helena Ortiz, Sandra Martínez, Helena Garcia, Pepa Ràfols, Míriam Nieto, Laia Garcia, Laura Sobrerroca, Judit Gutiérrez, Carla De Filippi, Laia Castellvi.

El resultat final un cop més no ha estat favorable, però s’ha lluitat fins al final, s’ha donat tot el que es podia i més. Una gran actitud i un gran partit entre dos equips que s’ho jugaven tot. Alternances constants en el marcador, jugades llarguíssimes i un partit per haver-ho gaudit si no fos per la seva importància. Queda un últim partit per intentar-ho, cal una gran gesta, però aquestes noies tenen i tindran sempre un crèdit il·limitat que s’han guanyat al llarg d’aquests anys. I acabi com acabi caldrà felicitar-les totes per la seva manera de jugar i defensar els colors de l’Olot. El diumenge al matí us esperem a tots, li devem a aquest esplèndid equip.

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil femení

CVolei Olot – Voleibol Sant Just; 3 – 1 (25-23/22-25/25-18/25-21)
Jugadores: Chamorro, Pozo (c), Abellán, Batlle, Carrillo, Busquets, Fernández, De Filippi, Oliver M, Oliver A, Godori i Vidal.

Partit duríssim jugat per part de dos bons equips i victòria que dóna molta moral pel que queda de temporada. Durant tot el partit els punts s’havien de suar i en això va sortir beneficiat l’Olot que va aconseguir emportar-se aquests punts gràcies a la bona recepció i a la gran defensa. Felicitats!

Campionat de Catalunya de 1a divisió cadet femení
CVolei Olot – Voleibol Sant Just: 3 – 1 (23-25/28-26/26-24/26-24)
Jugadores: Ciendones, Pozo, Colomer E, Pons, Macias, Flores, Ferrés, Comerma, Almirón, Sánchez, Palacios (i) i Garcia.

El marcador no enganya. Partit també duríssim jugat per part de dos equips lluitadors. L’Olot va fer un partit espectacular i, gràcies a la fe que té en el seu joc d’equip, demostra cada setmana el que és capaç de fer. A més, va saber jugar millor els finals de set defensant atacs contundents del Sant Just i aixecant pilotes impossibles. Felicitats!

.
Campionat de Catalunya de 1a divisió infanti femení

C.Volei Olot ”A” – Cv Vilassar: 3 – 0 (25-22/25-19/25-17)
Jugadores: Patri, Neus, Judith, Estel, Erika, Laura, Marina, Marina Sanchez i Berta

Partit seriós de les infantils de l’Olot davant d’un Vilassar que no hi ha posat les coses fàcils a les locals, que amb un joc contundent no han tingut problemes per anotar-se el partit guanyant els tres sets, però amb un marcador ajustat. Les Olotines han realitzat unes jugades molt ben construïdes en la defensa passant per la col·locació i acaben amb uns bons atacs; cal destacar també unes bones tandes de saques de les locals.

ALTRES RESULTATS.

Campionat de Catalunya 2a divisió infantil femení
E. Pia Granollers – C. Volei Olot “B”: 2 – 3

Lliga provincial escolar infantil femení
C. volei Olot “C” – Handbol Bordils: 2 – 3