L’absolut de waterpolo es torna a quedar amb la mel als llavis (7-9)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Partit: CN OLOT – CN l’HOSPITALET

Categoria: ABSOLUT

Resultat: 7 – 9

Parcials: 4-2 ; 3-2 ; 0-2 ; 0-3

Equip: PLANA, Ferran; LUQUE, Fran; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David (1); BAÑOS, Izan (1); ABEL, Arnau (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc; ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (1); EL OUARIK, Abdel (1); PONS, Lluc.

La història es torna a repetir. Una primera meitat molt bona i després l’equip es desfà. La gran diferència amb el partit contra el Badia va ser que, durant el tercer quart, els olotins van generar perill, però no van aconseguir marcar. El partit va començar molt igualat, però a poc a poc els olotins van anar desplegant un joc vistós i efectiu.

Ja en el segon quart, passats els nervis inicials, els olotins van jugar més segurs, sense deixar res a l’atzar, tot estava força controlat. El tercer quart ja va ser una mica més boig. Els locals van disposar de tres jugades clares per poder entrar a l’últim quart amb un avantatge de més de tres gols, però tot l’encert que van tenir en la primera meitat va desaparèixer en aquest quart. I com passa sempre quan es perdonen ocasions clares de gols, els visitants van aprofitar dos errors en el replegament olotí per marcar el 7- 5 a 55 segons per acabar el quart i el 7- 6 a 16 segons per finalitzar el període.

Minut fatídic

Els locals van entrar en el darrer quart guanyant per la mínima. I com passa en aquestes ocasions, els visitants es van créixer i als garrotxins la pilota els pesava més. Quan faltaven 3 minuts per acabar, els hospitalencs ja guanyaven d’un i els olotins van sortir a buscar els dos punts donant més facilitats en defensa. El resultat final va ser de 7-9, i una vegada més (i ja en van moltes aquesta temporada), els olotins es van tornar a quedar amb la mel als llavis.