Crònica: Nacional Catalana. Cerdanyola C.H. / C. Hoquei Olot (4-3)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Crònoca: Nacional Catalana. Cerdanyola C.H. / C. Hoquei Olot (4-3)

Partit de dues cares del conjunt olotí que hem pogut veure a la pista del Cerdanyola, una en la primera meitat en la qual s’ha dominat molt i una segona part on el nerviosisme i la precipitació han tret als olotins del partit. La primera meitat també ha estat marcada per la lesió del jugador Nil Rodríguez després de rebre un cop de bola al cap. Des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació.

Tal com dèiem, la primera meitat els jugadors d’en Jordi Costa ha dominat el joc, han tingut moltes més ocasions de gol però han perdonat molt davant la porteria local. I, el que podia haver estat arribar al descans amb avantatge olotina còmode, ha estat arribar-hi amb empat a u, gol d’en Lluc Jiménez en els primers compassos de partit. La segona part ha canviat de color, per diversos factors. El Cerdanyola ha anotat el 2 a 1 molt aviat i a partir d’aquí els olotins han anat a remolc, s’han precipitat en alguns moments, han rebut tres targetes blaves que els ha penalitzat molt (dos gols), no han tingut gaire encert de cara a porteria en les ocasions de què han disposat i per la seva banda el Cerdanyola ha cregut en les seves possibilitats i de mica en mica ha anat creixent i s’ha endut els tres punts. Els gols de l’Olot els han anotat de nou en Lluc Jiménez de penal i en Marc Prat en jugada individual.

La propera setmana també juguem a les 16.00 hores a casa contra el Piera, partit que serà ofert per la Xarxa de Televisions locals, també hi haurà dinar de Club i presentació de tots els equips. En fi, molts elements per poder gaudir d’una bona tarda d’hoquei al pavelló olotí.

Han jugat: Guillem Raurell (p), Aniol Capdevila (p), Joan Mangas (c), Marc Prat (1), Tomàs Marcé, Lluc Jiménez (2), Roger Saladrigues, Nil Rodríguez, Ferran Sacrest i Maties Reixach. Entrenador: Jordi Costa.