Cursa de la Moixina: 9a edició

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 1 de Maig els paratges de la Moixina i de la Fageda tornaran a acollir la tradicional i popular Cursa de la Moixina organitzada conjuntament per Linkinesis i Faràndula Ràcing Team.

Com en cada edició els corredors i corredores podran escollir de quina manera fer l’itinerari de 10 quilòmetres: corrent, caminant, individual o en parella. Com cada any, la cursa anirà cronometrada i el final es podrà saber en quin temps s’ha realitzat el recorregut.

La novetat d’aquesta edició torna a arribar en la ‘bossa del corredor/a’. Després que l’edició del 2019 tingués molt d’èxit, l’organització ha tornat a apostar per regalar un mitjó personalitzat de la cursa a cada participant. Com ja és habitual, l’activitat entra dins el projecte de curses congruents als criteris d’adequació ambiental del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Per segon any consecutiu, els beneficis de la novena edició aniran destinats a la Fundació Albert Bosch a la recerca i investigació del càncer infantil. Aquest any tant al dia abans a la recollida de dorsals, com també el mateix dia de la cursa es podrà col·laborar comprant les ulleres de ‘Realitat Millorada’.

Les inscripcions estaran obertes fins al 29 d’abril. Es poden fer via pàgina web: http://cursadelamoixina.linkinesis.com, o presencialment el dia abans o el mateix dia de la cursa. La capacitat màxima de participació és de 400 persones.