Ja pots participar en la Cursa de les Mames “virtual” contra el càncer de mama

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Oncolliga fa una crida a ‘tenyir de rosa’ els pobles i ciutats gironins durant el cap de setmana més proper al Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d’octubre)

Una trentena de delegacions de l’entitat s’ha organitzat per entregar les samarretes als inscrits, que poden fer la ruta que vulguin a l’entorn de la seva població del 17 al 19 d’octubre

La Fundació Oncolliga Girona i les seves delegacions s’han vist oblidades a anul·lar quasi totes les activitats solidàries que organitzaven per recaptar fons a causa de les mesures de protecció de la Covid19. Malgrat tot, l’entitat no es rendeix i tira d’imaginació per buscar noves fórmules que animin la gent a col·laborar per continuar ajudant els malalts de càncer i les seves famílies.

Així ha nascut la Cursa de les Mames, una iniciativa solidària en la qual s’anima els participants a fer un ruta de 5 o 10 km  per l’entorn del seu municipi durant el cap de setmana més proper al Dia Mundial del Càncer de Mama, que se celebra el 19 d’octubre.

La iniciativa està impulsada per més d’una trentena de delegacions locals d’Oncolliga que habilitaran punts de recollida de la samarreta commemorativa de l’esdeveniment.  La cursa està oberta a persones de qualsevol edat i es pot fer sol o en companyia d’amics i familiars, si bé des de l’organització es fa una crida a la prudència per tal de complir es mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Per participar-hi cal fer un donatiu de 10 euros i les inscripcions es poden fer fins al diumenge 4 d’octubre via online a través del web de l’entitat (www.oncolligagirona.cat) o presencialment en algunes de els poblacions adherides. En el moment d’inscriure’s online, els participants han d’indicar a quina població aniran a recollir la samarreta, però no necessàriament han de fer la cursa en aquesta mateixa població, ja que poden escollir lliurement el seu itinerari.

Proposem que la gent surti a fer esport amb la samarreta de la cursa, es faci una foto i la comparteixi amb l’etiqueta #correperlesmames perquè l’onada rosa envaeixi també les xarxes socials i d’aquesta manera contribuïm a la  a la sensibilització sobre el càncer de mama”, han explicat fonts de l’organització.