Darrer partit del Nacional Catalana i comiat del capità Adrià Piera i del tècnic Miquel Ràfols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Darrer partit a casa del nostre Nacional Catalana amb els al·licients de final de temporada.

El fet de ser l’últim partit a casa del capità Adrià Piera que als seus 33 anys ha decidit penjar els patins, també del tècnic Miquel Ràfols que ja va anunciar fa setmanes que deixarà d’entrenar per voluntat pròpia i del porter argentí Blas Taramasso que el proper any té previst marxar de Catalunya, va fer que tot plegat fos diferent.

Pel que fa a la part esportiva, estava en joc el segon partit de l’eliminatòria per la setena o vuitena posició amb 1 a 0 a favor del Geieg. Cada porter va jugar una part per decisió del tècnic olotí. Des d’un primer moment va quedar clar que els visitants no van venir a fer d’espectadors de què envoltava al partit sinó que van venir a competir i van demostrar que sortien molt bé a la contra creant molt perill. Així el Geieg va inaugurar el marcador i va aconseguir arribar al descans amb un avantatge de 2 a 3. Els gols olotins obra d’en Joan Mangas i en Ferran Sacrest. Però ni el tècnic ni la plantilla volien que aquest darrer partit a casa acabés amb derrota, i van continuar treballant i generant ocasions de gol per remuntar. I així va ser, amb el treball de l’equip i amb un inspirat Ferran Sacrest, que va anotar tres gols, es va arribar a un empat a quatre, ja que el Geieg havia anotat un altre gol. Llavors en Nil Rodríguez feia el 5 a 4 a pocs minuts per acabar el partit, aconseguint que el proper cap de setmana hi hagi el definitiu encontre per saber qui queda setè o vuitè d’enguany.

Un cop acabat el matx el públic va poder acomiadar amb un fort aplaudiment l’equip, el tècnic Miquel Ràfols que va rebre un parell de samarretes pels seus fills, i el capità Adrià Piera que va rebre una samarreta emmarcada amb la signatura dels altres membres de la plantilla.