David Espinosa tanca demà el cicle In between

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entrades esgotades per l’espectacle Much ado about nothing de David Espinosa que clausurarà aquest dijous el cicle In between. In between ha portat aquesta tardor a Olot l’obra de Shakespeare a través de diferents lectures i formats.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iIQpw2W6h7Y” width=”560″ height=”315″]

David Espinosa posarà el punt i final al cicle In between que durant aquesta tardor ha portat a Olot diferents visions de les obres de Shakespeare. Ho farà amb aquesta trencadora proposta en què intenta representar totes les obres completes de Shakespeare en un sol espectacle. Ho fa amb la versió més arbitrària, efectista i artificial.

Espinosa presenta una obra visual que especula amb les convencions d’espectacularitat. Utilitza figures i objectes per representar aventura, amor, luxuria, guerra i poder. Referències al cinema, al còmic, a les arts plàstiques i a la pròpia història del teatre.

David Espinosa ha presentat espectacles en diferents festivals internacionals i en molts teatres i sales de l’escena contemporània de l’estat espanyol. Els seus treballs qüestionen la idea de representació investigan els límits d’allò teatral.

much ado about nothing, de David Espinosa