Debut sense victòria en l’estrena a Primera Divisió Catalana de l’absolut A

Comparteix-ho amb els teus amics:

Debut sense victòria en l’estrena a Primera Divisió Catalana de l’absolut A

Debut amb un regust amarg del primer equip a Primera Divisió Catalana. Els nois de Jan Ibern van començar el partit molt bé, col·locant-se ràpidament amb un 3-0 a favor al marcador i jugant molt seriosos en defensa, i molt resolutius en atac, però l’alegria no va durar gaire. Els visitants van aconseguir acostar-se gràcies a dos jugades d’home de més que els olotins no van saber aturar. Al segon període els olotins van desaparèixer en defensa, encaixant 6 gols que els van fer anar a remolc durant tota la resta de partit, que va ser molt dur físicament. Els olotins se’ls i va anar acabant la gasolina i se’ls i va fer molt llarg el tram final.

Però l’equip ha d’estar tranquil, era el primer partit i faltaven alguns jugadors importants, però també cal tenir present que s’ha de millorar molt en defensa i no encaixar gols tant fàcilment i que els partits seran molt mes durs que la temporada passada i caldrà estar frescos físicament per aguantar els minuts finals que és on es resoldran la majoria de partits!

La pròxima jornada serà contra un altre equip filial, en aquest cas el Sant Feliu B, que de ben segur serà molt dur!

CN Olot (absolut A) vs. CN Montjuïc B
Parcials: 3-2, 2-6, 3-4 i 3-2 Resultat final: 11-14

Pel Club Natació Olot van jugar: Pol Reyes, Marc Duran (4), Arnau Casadevall (1), Adrià Molina, Marc Coma (1), Daniel Puerto (1), Joel González, Joan Ventolà, Arnau Abel (3), Marc Alabau, Àlex López (1),David Roura i Ferran Planella.

Primer partit amb una còmode victòria de l’absolut B contra el CN Poblenou C

Molt bon inici de temporada del segon equip absolut B, després de guanyar a casa al CN Poble Nou C amb comoditat. Els de Ferran Serra van tenir un gran inici de partit agafant distància al marcador que van saber controlar en tot moment!

L’equip absolut B s’ha reforçat amb jugadors recuperats d’altes temporades i fa bona pinta. Cal seguir treballant com fins ara i intentar mantenir aquesta línia tot i que això tot just acaba de començar!

CN Olot (absolut B) vs. CN Poble Nou C
Resultats parcials: 4-1, 3-2, 2-4 i 4-1 Resultat final: 13-8

Pel Club Natació Olot van jugar: Pol Reyes, Gerard Martí (1), Joan Coma, Ferran Planella, Joel Gonzàlez (1), Gerard Ruscada, Arnau Casadevall (6), Iulian Razvan, Marc Pujolar, Eloy Luque, Gerard Currius, Marc Alabau (4) i Martí Boix (1).

Info: CN Olot