Del 13 al 28 de novembre torna el Festival elPetit per a espectadors de 0 a 5 anys

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Festival d’Arts per a espectadors de 0 a 5 anys torna a la presencialitat del 13 al 28 de novembre a dotze ciutats catalanes

El Festival elPetit —nova denominació que rep a partir d’ara l’antic El Més Petit de Tots— torna aquest any a la presencialitat i es celebrarà simultàniament a dotze ciutats catalanes entre el 13 i el 28 de novembre. En concret, es portarà a terme a Sabadell, Igualada, Barcelona Lleida, Olot, Sant Cugat, Tordera, Viladecans, Granollers, Montcada i Reixac, Sant Quirze del Vallès i Sant Esteve Sesrovires.

elPetit aposta, des dels seus inicis, per a les propostes culturals dirigides a infants de 0 a 5 anys, ja que tenen el ple convenciment que l’art és un dret del qual tots els nens i nenes han de poder gaudir. S’hi presenten propostes de qualitat que s’ajusten a les necessitats d’aquest públic tant especial: proximitat, un ambient amable, amb una intensitat dels sons adequada,… tot plegat, per omplir les vides dels infants d’experiències intenses, gratificants, belles i divertides.

Programació d’elPetit a Olot 2021

Taller de fibres vegetals
Colectivo Terrón
Divendres 19 de novembre, 17.30 h, Teatre Principal d’Olot

Dansa: Bestiaire Végétal
Colectivo Terrón
Dissabte 20 de novembre de 2021, 17 h, Teatre Principal d’Olot

Taller: El joc i la creativitat constant
DA.TE Danza
Diumenge 21 de novembre de 2021, 11 h, Teatre Principal d’Olot

Natanam
DA.TE Danza
Diumenge 21 de novembre de 2021, 17 h, Teatre Principal d’Olot

PROGRAMACIÓ I VENDA D’ENTRADES