Treballs de millora de l’avinguda Santa Coloma i Passeig de Barcelona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant quatre dies es portaran a terme obres en aquest punt amb la voluntat de millorar el paviment i asfaltatge d’aquestes vies principals de la ciutat. Per facilitar la mobilitat i minimitzar l’impacte, els treballs s’han dividit en dues fases.

Des d’aquest dimarts dia 26 d’octubre i fins al pròxim divendres 29 d’octubre, la Generalitat de Catalunya porta a terme treballs de millora de paviment i asfaltatge de l’avinguda de Santa Coloma d’Olot. Per facilitar la mobilitat de la ciutat i minimitzar l’impacte de les obres, els treballs s’han dividit en dues fases i en trams concrets per a cada una de les fases.

L’actuació està prevista que s’allargui durant 4 dies i, el primer tram de la Fase 1, arrencarà aquest dimarts 26 d’octubre i es portarà a terme l’asfaltatge dels dos carrils de circulació del passeig de Barcelona en sentit Les Preses, fins al carrer Pere Bretxa. Aquesta actuació suposarà que es desviïn provisionalment els vehicles que circulin provinents de centre ciutat i vagin en direcció les Preses. Pel que fa als vehicles provinents de Les Preses en direcció a centre ciutat, podran circular amb normalitat. Els usuaris pel pàrquing de Plaça Catalunya podran accedir a les instal·lacions per la porta d’accés del passeig de Barcelona quan circulin en sentit centre ciutat.

El segon tram de la Fase 1 es portarà a terme el dimecres 27 d’octubre i afectarà el pont de Ferro, en el tram comprès entre la cruïlla del passeig de Barcelona i el carrer Pere Bretxa fins a la plaça de l’Illa de Pasqua. En aquest cas, hi haurà una desviació provisional dels vehicles que circulen provinents del centre de la ciutat en sentit Les Preses. En sentit centre ciutat, quan s’estigui treballant al Pont del Ferro, s’habilitarà sempre un pas per a la circulació de vehicles provinents de Les Preses i és possible que es produeixin talls puntuals de la circulació mentre maniobren les màquines.

La Fase 2 dels treballs començaran el 28 d’octubre. En aquest cas, l’actuació s’ha dividit en dos trams més. El dijous 28 d’octubre es portaran a terme arranjaments d’asfalts al carril de circulació i a la zona d’estacionaments de tota l’avinguda de Santa Coloma en direcció a Les Preses, a partir de l’Illa de Pasqua i fins a la primera rotonda i es donarà pas alternatiu.

Posteriorment, el 29 d’octubre serà el torn dels arranjaments del carril de circulació i zona d’estacionament de l’avinguda de Santa Coloma en direcció a centre de la ciutat, on també es donarà pas alternatiu.