Del 3 al 14 de maig, obert el termini per sol·licitar ajudes de sectors afectats per als tancaments derivats de la segona i tercera onada a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des d’aquest dilluns 3 de maig i fins al proper dia 14, es poden demanar les noves línies d’ajuts per tal de reactivar els sectors econòmics de Sant Joan les Fonts afectats pels tancaments derivats de la segona i tercera onada.

Són 5 línies d’ajuts per als sectors més afectats. Concretament:

  1. Restaurants, bars, cafeteries i càtering: 1.000€ per activitat.
  2. Pensions, establiments de turisme rural, cases de colònies i professionals del sector turístic: 1.500€ per activitat.
  3. Centres d’estètica i massatges no sanitaris: 800€ per activitat.
  4. Professionals de la música i l’espectacle: 800€ per activitat.
  5. Comerç al detall sense establiment (marxants): 800€ per activitat.

Les ajudes tenen un valor total de 40.000€ i es poden sol·licitar de manera virtual o presencial durant el termini obert. Les ajudes es van aprovar en el ple del mes de març i s’obren ara un cop s’han acabat els terminis administratius vigents d’exposició pública.

És la tercera línia d’ajuts que s’aprova a Sant Joan les Fonts per tal d’ajudar els sectors econòmics més colpejats per les mesures derivades de la lluita contra la pandèmia. L’any passat ja es van invertir 65.900€ per a ajudar autònoms i en la iniciativa dels ‘Vals+’ que formen part del Pla de Reactivació Econòmica municipal.

Tots els detalls de documentació i material es poden consultar aquí.

foto de Ajuntament Sant Joan les Fonts.