Dels aclariments i precisions de PxC

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tot i fer un esforç per oblidar qui sou i d’on veniu políticament, per moltes cartes d’aclariment i precisions que envieu a “La Comarca”, de les vostres arrels podrides només en surten fruits Amargament racistes, xenòfobs i de la més rancia extrema dreta espanyola.

Per la premsa m’assabento dels mètodes que empreu, a falta de diàleg i raonaments democràtics per resoldre les vostres discrepàncies socials i internes. Malauradament continuen sent la mentida, l’engany, l’odi i la violència, de moment sense danys personals.

Després de la rebel·lió interna per tal d’aconseguit l’enderrocament del vostre cap de centúria Josep Anglada, segons es veu per tèrbols assumptes monetaris de caixa, les conspiracions i conxorxes dintre la vostra colla continuen a l’ordre del dia. Vàreu expulsar del partit l’Anglada, personatge cregut, violent, d’ínfima cultura, i encara més barroera parla. Però ell continua per lliure com a regidor a l’Ajuntament de Vic, al costat de l’actual portaveu de PxC, el Sr. Juan Carlos Fuentes. En els seus parlaments, un i altra es tiren als plats pel cap dient-se el nom del porc. Un denunciant un ideat i frustrat intent d’homicidi contra la seva persona, l’altre desmentint aquesta greu acusació, producte de la delirant inventiva del seu, tocat del bolet, exlíder.

Una querella criminal ha estat presentada per l’Anglada al Jutjat núm. 2 de Vic, contra Fuentes i Robert Hernando, secretari general del PxC, per haver ideat un pla per acabar amb ell i amb l’ombra que els hi podia fer en les pròximes eleccions municipals.

En la denúncia presentada, l’Anglada denuncia als seus antics amics coreligionaris d’haver planejat un sopar a Tavèrnoles, amb la intenció d’engrescar-lo, entre tots, a beure fins a fer-lo emborratxar per tal d’estimbar-lo a la tornada.

Per portar a terme aquest complot varen demanar la col·laboració de l’advocat gironí i exmembre de PxC Francesc Bueno, el qual va posar en coneixement de l’Anglada tota l’alcohòlica trama. No sé si per iniciativa pròpia o d’acord amb l’Anglada, Bueno va enregistrar la xerrameca de les posteriors converses del complot acompanyat, com a testimoni, de l’Albert Solà, client seu en la demanda del seu reconeixement com a fill bastard de Joan Carles I.

L’Anglada, segons va dir en un comunicat de premsa, està preparant altra querella contra l’Ignasi Mulleres, coordinador del partit a les comarques gironines i regidor del PxC a l’Ajuntament d’Olot, el qual, segons sembla ser, també està implicat en aquestes comprometedores gravacions.

Com podeu veure de res els ha servit, donar-se tants cops al pit mentre resaven anant de bracet, com màximes autoritats, a tantes misses i processons de la Verge del Tura per les festes majors d’Olot.
Desitjo que vostès lectors d’aquesta carta i potser innocents votants d’aquesta camarilla feixista a l’Ajuntament d’Olot hagin estat capaços d’entendre la meva enrevessada carta i el intríngulis d’aquesta maquiavèl·lica conxorxa etílica.

Déu ens agafi confessats si un dia a la nostra ciutat per la força dels vots de la gent enganyada per les seves paraules o emprenyada per l’excés d’immigració provocat pel descontrol, portes obertes, nacionalitzacions sense volta, ni solta, dels governs dels dos grans partits de l’Estat arribés a governar-nos tota aquesta patuleia.

Àngel moliner